Pande Ravlygte 10W - Ravlygten bruger alm. batterier, denne type Ravlygte egner sig godt til børn men også til den der gerne vil prøve kræfter med Ravjagten. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos vores samarbejdspartner. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller også selvom Ravlygten ikke er så kraftig som de professionelle Ravlygter især hvis lygten skal benyttes af et barn. Du kan se vores andre Begynder Ravlygter ved at klikke her.
Pris inkl. moms
299,00 DKR
Lagerantal:
4 stk.
Levering:
1-2 dage
Pande Ravlygte 10W.

Lygten anvender 3 stk. AAA batterier. Lygten betjenes let med den vandtætte kontakt som er placeret på Ravlygten. Der er strøm til ca. 1-3 times Ravjagt på en opladning afhængig af det valgte lysstyrke niveau samt de benyttede batterier.

Denne Pande Ravlygte er forsynet med 19 LED, hvilket giver et fint lys til jagten selvom lygten er den mindste pande Ravlygte vi har i sortiment.


Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 2
Lyskegle længde: max. 7m
Lyskegle bredde: max. 3m
Vanddybde: max. 5cm
Drift: 3 stk. AAA batterier (medfølger ikke)
Drifttid pr. opladning: 1-4 timer
Mål og vægt: 80x70x40mm - 90g
Effekt: 10w

Pande Ravlygte 10W - Ravlygten bruger alm. batterier fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet når vi sender varen fra vores lager.
Ved køb af kurser trækkes beløbet straks for at reservere din plads.


Pande Ravlygte 10W - Ravlygten bruger alm. batterier er som alle vores Ravlygter vandtæt så skulle der være regnvejr er det ikke noget problem med denne Ravlygte og kvaliteten er helt i top da vi bruger vores helt unikke LED teknologi som giver et godt lys. og den egner sig fint til børn og begyndere.

Alle modellerne af begynder Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne selvom det er begynder Ravlygter. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.


Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet.

Har du aldrig prøvet Ravjagt før men gerne vil de hvordan Ravet reflekterer i virkeligheden er du velkommen på vores indendørs strand, hvor du kan få en demonstration af vores Ravlygter og du kan også se denne Pande Ravlygte 10W - Ravlygten bruger alm. batterier i funktion.

Vidste du at Ravfund.dk yder 24 måneder ombytningsret på netop denne Ravlygte. Ønsker du indenfor 24 måneder fra købstidspunktet at opgradere din lygte til en større model eller måske en helt anden model er det muligt med denne Ravlygte. Du kan læse mere om vores ombytningsservice på vores webshop under punktet 'Ombyt din Ravlygte'

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test