Batterier-opladere - Ravlygter produceret i Danmark.

Bemærk at Ravfund.dk kun sælger kvalitets batterier, hvor sikkerheder er i top så alle vores batterier kommer producenten Keeppower, som producerer de bedste batterier på verdens plan så når du handler hos Ravfund.dk er du sikker på kvalitets batterier med lang holdbarhed, hvor sikkerheden er helt i top. Bemærk at prisen på batterier kan variere en del da den følger markedsudviklingen.Vores batterier er af typen 18650 og 26650 og de er alle af typen 'button top' som refererer til den lille forhøjning som sidder på batteriets pluspol så vær opmærksom på ved batterikøb at du ikke køber 'flat top' som mangler denne og derfor ikke vil fungere i Ravlygterne da batterierne ikke vil få forbindelse.For et 18650 batteri er max strømstyrke på 3600mah og for 26650 er den på 6000mah dog vil du på Alibaba og andre webshops - desværre også Danske - finde batterier på helt op til 100.000mah hvilket er ren fantasi og normalt er disse batterier i virkeligheden kun på 1000-2000mah

Bliv klogere på vores batterier til Ravlygter:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets batterier med lang batterilevetid og de er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du ikke skal skifte batterier i tide og utide. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer til din lygte så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor vi hurtigt kan hjælpe dig med det korrekte batteri.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger batterier med påtrykt mAh som ikke stemmer overens med virkeligheden, feks. 15.000 mAh på et 18650, hvilket ikke kan lade sig gøre. En hurtig test at mAh kan opnås ved at veje batteriet, jo højere vægt des flere mAh .

Alle vores Ravlygter leveres med Keeppower batterier hvis du tilkøber batterier. Batterierne er specielle batterier som skal oplades efter brug og batteritiden afhænger af den model lygte man vælger samt batteritypen. Vi har lavet en skitse der viser hvor lang tid din Ravlygte lyser med forskellige batterier, hvilket gælder for håndholdte Ravlygter.

Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*


Batterier-opladere UV Ravlygter

Batterier-opladere UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test