Find Rav på den nemme måde med batterierogopladere til Ravjagten


Bemærk at Ravfund.dk kun sælger kvalitets batterier som feks. Keeppower, Panasonic, Samsung m.f så når du handler hos Ravfund.dk er du sikker på kvalitets batterier med lang holdbarhed, hvor sikkerheden er i top.
Når du skal købe batterier er der nogle ting der er vigtige og der er strømstyrken oplyst i mAh samt den fysiske størrelse på batteriet, strømstyrken for et 18650 kan max. være på 3600mAh.

Når du køber batterier eller opladere hos Ravfund.dk betaler vi forsendelsen hvis det samlede beløb er mere end 498 Kr. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på 71 71 11 71

239,00 DKR
0 stk. på lager
Under produktion
Bliv klogere på vores batterier til Ravlygter:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets batterier med lang batterilevetid og de er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du ikke skal skifte batterier i tide og utide. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer til din lygte så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor vi hurtigt kan hjælpe dig med det korrekte batteri.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger batterier med påtrykt mAh som ikke stemmer overens med virkeligheden, feks. 15.000 mAh på et 18650, hvilket ikke kan lade sig gøre. En hurtig test at mAh kan opnås ved at veje batteriet, jo højere vægt des flere mAh .

På nogle af vores lygter kan du bruge forskellige batterier for at øge drifttiden og vi kan hurtigt råde dig på mail, telefon eller i forretningen.

Når du køber Batterier hos Ravfund.dk for mere end 498 Kr. så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*


batterierogopladere UV Ravlygter

batterierogopladere UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test