Produktion af Ravlygter

Hos Ravfund.dk producerer vi omkring 90% af alle vores Ravlygter på vores adresser i Aalborg og Nørresundby dog bliver alle begynder Ravlygterne produceret hos vores samarbejdspartner i Kina. De LED der bruges i vores Ravlygter kommer primært fra USA, hvor vi har mulighed for at få produceret specielle LED som er nødvendig i flere af vores Ravlygter. Alle vores kabinetdele får vi produceret i østen, nogle er vores eget design andre er designs vi køber på licens. PCB til brug i Ravlygterne tegnes i vores Aalborg afdeling og produceres i østen. Drivere til Ravlygterne køber vi primært på licens, hvor vi får lavet de ændringer der er nødvendige til brug i vores Ravlygter men en del drivere tegnes i Aalborg og produceres i Nørresundby.


De forskellige Ravlygter

Vores Crystal Clear Ravlygter som udelukkende forhandles via vores webshop og i vores forretning er udviklet med det formål at Ravet altid vil reflektere i en dyb gul farve, hvilket gør det yderst let at finde selv de helt små stykker Rav og de er i dag de mest solgte Ravlygter i Danmark, Tyskland og Sverige med mere end 5000 solgte modeller i år 2021. Brightpower er vores videreudvikling af Pro Ravlygterne og de fungerer på samme måde dog er de en del kraftigere i lyset end Pro Ravlygterne som er det man forstår ved en 'almindelig' Ravlygte. Under Pro Ravlygter findes der en del forskellige og fælles for dem alle er de mange gange kan lyse langt men ikke særligt bredt. Længden på lyset har stor betydning hvis du leder efter Rav i vandet da længde og styrke bruges til at bryde vandspejlet. Bemærk at de små Professionelle Ravlygter kun kan bruges på 15-20cm vand, hvor de kraftigere Brightpower kan bruges på helt op til 200 cm vand så det er med disse muligt at lede efter Rav på havbunden fra feks. en båd, hvilket dog kræver at vandet er roligt og klart. Ønsker du større bredde i lyset skal du have de kraftige Pro Ravlygter over 100w og ønsker du større bredde i lyset sammen med stor længde skal du op i de kraftigere Brightpower da disse er konstrueret til at give et meget kraftigt lys og de er perfekte til at gennemsøge områder i vandet og større områder på land. Kombinations Ravlygterne er vores seneste udvikling som vi startede udviklingen af i 2021 og de første modeller var klar til produktion i 2022.
Med disse lygter er det muligt at få det bedste fra flere Ravlygter som feks. Crystal Clear og Brightpower i samme Ravlygte, hvor man med et enkelt tryk på tændknappen kan skifte mellem de forskellige modes. Pt. findes der kombinationslygter hvor det er muligt at skifte mellem forskellige Ravlygtemodeller eller en Ravlygtemodel og hvidt lys så du hurtigt kan orientede dig på stranden. En videre udvikling til skift mellem 3 lygte modeller ser måske dagens lys i 2023.

Se vores produktion af Ravlygter

Du kan følge vores produktion af Ravlygter i de video klip du ser herunder, hvor vi viser en del af produktionen og forklarer hvad der sker under udviklingen samtidig med vi viser hvordan vi samler Ravlygterne. Bemærk at der ofte kommer nye videoklip efterhånden som vi udvikler nye Ravlygter og disse videoklip kan du finde på vores YouTube kanal.




Pro Ravlygter

Produktion af Ravlygter | Kraftige Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test