Professionelle Ravlygter

Betegnelsen Pro Ravlygte hos os refererer til det vi kender som en traditionel Ravlygte som lyser med en bølgelængde på 395 til 397nm og denne bølgelængde gør at lyset vil reflektere Ravet i en gullig farve og hvis Ravet er vådt feks. hvis det ligger i vandet vil det reflektere meget gult og er det tørt og feks. ligger på land vil farven være lys gul og nogle gange næsten hvidt, hvilket gør at små stykker Rav kan være svære at se for det utrænede øje. Vores Pro Yellow og EpiYellow Ravlygter gør at Ravet altid vil reflektere i en mørk gul farve uanset og det er vådt eller tørt, hvilket også er gældende for vores Crystal Clear Ravlygter. Du finder alle vores Pro Ravlygter her på siden.


Forskellen på Ravlygter

Vores Pro Yellow og EpiYellow Ravlygter gør at Ravet altid vil reflektere i en mørk gul farve uanset og det er vådt eller tørt, hvilket også er gældende for vores Crystal Clear Ravlygter. Under Pro Ravlygter findes der en hel del forskellige og fælles for dem alle er de mange gange kan lyse langt men ikke særligt bredt. Længden på lyset har stor betydning hvis du leder efter Rav i vandet. Bemærk at de små Professionelle Ravlygter kun kan bruges på 15-20cm vand. Ønsker du stor bredde i lyset skal du have kraftige Pro Ravlygter over 100w eller feks. EpiPower eller EpiLight da de alle er konstrueret til at give et meget bredt lys og de velegner sig derfor til at gennemsøge større områder som feks. strand og kyst da bredden for nogle er helt op til 50m.

Keglestyrken er vigtig

Når du skal vælge en Ravlygte er det vigtigt at vide om du vil gå i vandet, på land eller begge dele og her skal du kikke på den data vi oplyser som hedder 'keglestyrke' keglestyrken er et tal som angives fra 0 til 10 hvor 10 er kraftigst. Jo højere keglestyrke en Ravlygte har jo dybere kan den lyse i vandet og samtidig også længere på land. Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte på siden her.


Professionel Ravlygte
Pro Ravlygter

Professionelle Ravlygter | Kraftige Ravlygter

© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test