Pris inkl. moms
89,00 DKR
Lagerantal:
817 stk.
Levering:
1-2 dage
En helt ny model ravbrille som vi har fået udviklet. Ravbrillen har to fordele, hvor den vigtigste er beskyttelse af dine øjne. Denne model Ravbrille filtrerer UV i området 340-420 nm. Ravbrillen er konstrueret så den filtrerer de skadelige lave bølgelængder væk men også de bølgelængder vi ikke skal bruge til noget og det er feks. genskin fra hvide skaller, samtidig booster vi det område, hvor Ravet bliver reflekteret for på denne måde at gøre Ravet mere synligt.

Den anden fordel er at denne model Ravbrille gør at ravet lyser op med en noget mørkere gul farve samtidig med at det kraftige violette genskin begrænses med 80% hvilket gør det meget lettere at se ravet, især for begynderen og det utrænede øje.

Der findes mange modeller af Ravbriller men det vigtigste er de filtrerer ved den bestemte bølgelængde hvilket gør at man ikke bliver træt i øjnene.

Kan med fordel bruges udenpå almindelige briller.
Brillen passer til voksne og børn fra ca. 8 år.


Teknisk Information:

Glasfarve: gul
Filtreringsfilter 1: 340nm
Filtreringsfilter 2: 390nm
Boostområde: 570-595nm

Rav brille som beskytter øjnene og gør det lettere at se Rav fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet når vi sender varen fra vores lager.
Ved køb af kurser trækkes beløbet straks for at reservere din plads.


Effektiv Ravbrille som foruden at beskytte dine øjne også gør det meget lettere at se Ravet på stranden.Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test