Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
119,00 DKR
Lagerantal:
1804 stk.
Levering:
1-2 dage
En ravbrille har to fordele, hvor den vigtigste er beskyttelse af dine øjne. Lægevidenskaben er noget uenige om hvorvidt UV lys kan skade øjnene men da UV lys bla. nedbryder vævet mener vi at det på længere sigt kan være skadeligt for øjnene.

Den anden fordel er at de korrekte Ravbriller gør at ravet lyser op med en noget mørkere gul farve samt strandskaller og flint bliver nærmest sort, hvilket gør det meget lettere at se ravet, især for begynderen og det utrænede øje.

Der findes mange modeller af Ravbriller men det vigtigste er de filtrerer ved den bestemte bølgelængde hvilket gør at man ikke bliver træt i øjnene. På vores Ravbriller er der påført to filtre hvor det ene filtrerer belysningen fra ca. 350nm og ned, hvilket er de stråler der kan være farlige og giver træthed i øjnene. Det andet filter ligger omkring 390nm hvor vi ‘pifter’ nuancen op, hvilket gør ravet bliver lettere at se, det er helt samme måde et par almindelige kørebriller virker blot har kørebriller ikke filtrering for de lavere bølgelængder, hvilket er det vigtigste.

Kan med fordel bruges udenpå almindelige briller.
Brillen passer til voksne og børn fra ca. 8 år.


Teknisk Information:

Glasfarve: gul
Filtreringsfilter 1: 350nm
Filtreringsfilter 2: 390nm
Boostområde: 575nm

Rav brille som beskytter øjnene og gør det lettere at se Rav fra Ravfund.dk

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 9/8 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test