Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
89,00 DKR
Lagerantal:
1030 stk.
Levering:
1-2 dage
En helt ny model ravbrille som vi har fået udviklet. Ravbrillen har to fordele, hvor den vigtigste er beskyttelse af dine øjne. Denne model Ravbrille filtrerer UV i området 340-450 nm. Ravbrillen er konstrueret så den filtrerer de skadelige lave bølgelængder væk men også de bølgelængder vi ikke skal bruge til noget og det er feks. genskin fra hvide skaller, samtidig booster vi det område, hvor Ravet bliver reflekteret for på denne måde at gøre Ravet mere synligt.

Den anden fordel er at denne model Ravbrille gør at ravet lyser op med en noget mørkere gul farve samtidig med at det kraftige violette genskin begrænses med 80% hvilket gør det meget lettere at se ravet, især for begynderen og det utrænede øje.

Der findes mange modeller af Ravbriller men det vigtigste er de filtrerer ved den bestemte bølgelængde hvilket gør at man ikke bliver træt i øjnene.

Kan med fordel bruges udenpå almindelige briller.
Brillen passer til voksne og børn fra ca. 8 år.


Teknisk Information:

Glasfarve: gul
Filtreringsfilter 1: 340nm
Filtreringsfilter 2: 390nm
Boostområde: 570-595nm

Rav brille som beskytter øjnene og gør det lettere at se Rav fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Forsendelse er gratis ved køb for mere end 499 Kr.

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test