Pris inkl. moms
119,00 DKR
Lagerantal:
157 stk.
Levering:
1-2 dage


En ravbrille har to fordele, hvor den vigtigste er beskyttelse af dine øjne. Lægevidenskaben er noget uenige om hvorvidt UV lys kan skade øjnene men da UV lys bla. nedbryder vævet mener vi at det på længere sigt kan være skadeligt for øjnene.

Den anden fordel er at de korrekte Ravbriller gør at ravet lyser op med en noget mørkere gul farve samt strandskaller og flint bliver nærmest sort, hvilket gør det meget lettere at se ravet, især for begynderen og det utrænede øje.

Der findes mange modeller af Ravbriller men det vigtigste er de filtrerer ved den bestemte bølgelængde hvilket gør at man ikke bliver træt i øjnene. På vores Ravbriller er der påført to filtre hvor det ene filtrerer belysningen fra ca. 350nm og ned, hvilket er de stråler der kan være farlige og giver træthed i øjnene. Det andet filter ligger omkring 390nm hvor vi ‘pifter’ nuancen op, hvilket gør ravet bliver lettere at se, det er helt samme måde et par almindelige kørebriller virker blot har kørebriller ikke filtrering for de lavere bølgelængder, hvilket er det vigtigste.

Kan med fordel bruges udenpå almindelige briller.
Brillen passer til voksne og børn fra ca. 8 år.


Teknisk Information:

Glasfarve: gul
Filtreringsfilter 1: 350nm
Filtreringsfilter 2: 390nm
Boostområde: 575nm

Kendte modelnumre:

ces48392

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Bliv klogere på Pandelygter og Flashlights:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets lygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Alle vores Ravlygter er vandtætte og nogle modeller tåler endvidere at blive tabt i vandet hvis uheldet skulle være ude. Vores Ravlygter er opdelt i almindelige og professionelle Ravlygter og er du i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter i vores Ravstudie. De almindelige Flashlights og Pandelygter er meget kraftige lygter som er gode under Ravjagten.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger Ravlygter eller UV lygter som opererer ved en bølgelængde på 360nm og disse er ikke velegnet til Ravjagt da Ravet vil lyse på en anderledes måde end ved de korrekte Ravlygter fra os som alle opererer ved 395nm.

En Flashlight på 500 Lumen eller mindre kan lyse op til 200m.
En Flashlight på 500 – 1000 Lumen kan lyse op til 400m.
En Flashlight på 1100- 2000 Lumen kan lyse op til 600m.
En Flashlight på 2100 – 4000 Lumen kan lyse op til 800m.
En Flashlight på mere end 4000 Lumen kan lyse fra 800 – 1500m.

Når du køber alm. lygter hos Ravfund.dk for mere end 498 Kr. så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Se hele vores udvalg
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk