Danmarks kraftigste Ravlygte


Vil du være den på stranden med den kraftigste Ravlygte så producerer Ravfund.dk Danmarks kraftigste Ravlygter og med den helt nye Ravlygte i serien Brightpower blev alle de Ravlygter vi testede med som er købt i andre danske webshops godt og grundigt overhalet på både længde, bredde samt brydning af vand. Ravlygten holder let strøm i mere end 2 timer så du er sikret en god Ravjagt uden at løbe tør for strøm i utide. Ravlygten er så kraftig at du med lethed kan gennembryde vand fra feks. en båd da den uden problem kan oplyse havbunden på mere end 2m, blot vandet er roligt og klart.
Herunder finder du en kort informationvideo omkring denne Ravlygte.

Sådan har vi lavet denne Ravlygte

Ravlygten er udviklet her hos Ravfund.dk og vi bruger et kendt design som leveres til os på licens fra en af vores Kinesiske leverandører. Ravlygten bygger på samme teknologi som vi bruger i vores Brightpower Ravlygter, hvilket sikrer dig en 100% driftsikker Ravlygte på dine Ravjagter og som hurtigt bliver din tro følgesvend på stranden. Vi bruger helt ny LED teknologi i denne Ravlygte samt en helt ny model reflektor, hviket gør at Ravlygten kan bryde vand på stor dybde. Du kan læse meget mere om Danmarks kraftigste Ravlygte her på vores webshop hvor den også kan bestilles.
Herunder kan du se en demonstration af den nye Ravlygte på vores indendørs strande.

Danmarks bedste returret og 2 års returneringsservice

Hos Ravfund.dk er du altid i sikre hænder og skulle du fortryde købet skal du hos os ikke vente flere uger på at få dine penge retur - det sker samme dag som vi modtager varen retur. Danmarks bedste ombytningsservice finder du selvfølgelig også hos Ravfund.dk og hos os kan du ombytte din Ravlygte i 2 år fra købsdatoen så udvikler vi noget nyt og bedre kan du altid ombytte så du har det bedste blandt Ravjægerne. Læs mere om vores ombytningsservice på vores webshop ombyt din Ravlygte

Bright Power Ravlygter

Bright Power Ravlygter er en videre udvikling af vores populære Pro Ravlygter og de ligner også næsten de modeller vi producerer i Pro serien men lysstyrken er en del anderledes, hvor Bright Power Ravlygterne har et meget kraftigt center, hvilket gør de kan lyse langt og meget dybt i vandet.


Teknikken bag Bright Power Ravlygten

En Bright Power Ravlygte ligner en Pro Ravlygte men kun på udseendet da den teknisk er noget anderledes. Bright Power Ravlygterne har et mindre strømforbrug, hvilket betyder effekten på dem ikke er så stor og det har den store fordel at de kan holde lang tid på en opladning og selv den kraftigste Bright Power Ravlygte holder længere tid pr. opladning end de små Pro Ravlygter. Bright Power er opbygget med en helt ny type LED som vi har fået udviklet til formålet, hvor vinklen er ændret så lyset samles så der med få LED kan laves et meget kraftigt center. På modellerne hvor der også er stor bredde bruger vi tre forskellige typer LED i samme lygte, hvorved vi kan beholde et meget kraftigt center sammen med en god bredde på lyset.

Keglestyrken er vigtig

Keglestyrken har afgørende betydning for hvor dybt du kan lyse i saltvand og for Bright Power Ravlygterne vil keglestyrken altid ligge fra 7-10, hvor keglestyrke 10 er det kraftigste. Bredden på lyset vil for en Bright Power Ravlygte næsten være det samme uanset hvilken model du vælger.

Keglestyrke 0-2 - 0-10cm
Keglestyrke 2-4 - 10-30cm
Keglestyrke 4-6 - 30-50cm
Keglestyrke 6-8 - 50-80cm
Keglestyrke 8-9 - 80-110cm
Keglestyrke 10 - 115-190cm

Når du skal vælge en Ravlygte er det vigtigt at vide om du vil gå i vandet, på land eller begge dele og her skal du kikke på den data vi oplyser som hedder 'keglestyrke' keglestyrken er et tal som angives fra 0 til 10 hvor 10 er kraftigst. Jo højere keglestyrke en Ravlygte har jo dybere kan den lyse i vandet og samtidig også længere på land. Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte på siden her. Alle Bright Power Ravlygterne har yderst kraftig keglestyrke og egner sig derfor til brug i vandet men også på land da de lyser meget langt, hvilket har en stor fordel hvis du leder efter Rav i vandkanten da du så med lethed kan se hvad der ligger langt fremme. Du finder alle vores Bright Power Ravlygter her på siden.
Du kan se en video instruktion af Brightpower Ravlygterne herunder.

Sådan ser du om det er Rav med Ravlygten

Brug af Ravlygte | Brug af Rav-kese | Ravjagt

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test