Nyheder hos Ravfund sæson 2022/2023


Velkommen hos Ravfund.dk til Ravjagt sæson 2022/2023 hvor vi hurtigt vil præsentere de nye Ravlygter for den kommende sæson.

Amberlight Ravlygter

I uge 42 lancerer vi vores helt nye serie Ravlygter - Amberlight. Amberlight er en videre udvikling af Brightpower som er kendt for at være kraftige Ravlygter, som primært egner sig til søgning i vandet men da mange har efterspurgt en kraftig 'land lygte' har vi udviklet Amberlight, hvor du med selv den mindste model med lethed kan se selv de små Ravstykker på meget lang afstand. Amberlight er udviklet med den seneste teknologi indenfor LED og det er derfor muligt at have strøm til mere end 3 timers Ravjagt med selv de største modeller i serien.

Du vil finde to modeller Amberlight i oktober 2022 som er modellen på 56w og dens storebror på 63w senere på året følger der flere modeller i serien.

Amberlight Ravlygter

Klik på linket herover for at se alle vores modeller af Amberlight Ravlygter.

Kombinations Ravlygter

Kombinations Ravlygterne er Ravlygter, hvor du får muligheden for en Ravlygte som har flere funktioner, dette kunne være skift mellem Crystal Clear og Brightpower, hvilket har den meget store fordel at du med Brightpower delen hurtigt kan gennemsøge et stort område og lyse dybt i vand men samtidig kan du med et enkelt tryk på tænd knappen skifte det det yderst effektive lys som en Crystal Clear har og meget let se hvad der er Rav og hvad der ikke er, foruden UV lys laver vi også modeller med indbygget hvidt lys i Ravlygten så du meget bedre kan orientere dig på stranden og hurtigt kan finde opskyld, Ravpindelag og andre interessante ting, hvor Ravet gemmer sig.

Du kan herunder se en præsentationsvideo der viser 3 modeller af de nye kombinationslygter:Klik på linket herover for at se alle vores modeller af kombinations Ravlygter.

Her finder du yderligere information om vores Ravlygte modeller og du er velkommen til at kontakte os på 71711171

Her finder du det som i daglig tale kaldes almindelige Ravlygter og ens for dem alle er et centreret lys med begrænset bredde.
Bright Power er en videreudvikling af de professionelle Ravlygter hvor vi har øget styrken i Ravlygtens center væsentligt.
Crystal Clear er en videreudvikling af Pro Yellow, hvor vi har øget Ravlygtens center væsentligt, det er i dag vores mest solgte Ravlygter.
Information omkring hvad du skal se efter inden du køber din første Ravlygte så du får mest ud af Ravjagten.
Sådan ser du om det er Rav med Ravlygten

Brug af Ravlygte | Brug af Rav-kese | Ravjagt

© 2022 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test