Boost Power Ravlygter


Ravlygten til dybt eller grønt vand

Boost Power er som navnet antyder yderst kraftige Ravlygter i serie med Brightpower men for disse modeller har vi lavet blandingslys så det er muligt både at bruge Ravlygten på meget dybt vand (feks. fra en båd) eller de steder hvor vandet er grønligt og uklart, hvilket giver helt nye muligheder for ravjagt da andre Ravlygter ikke kan oplyse ravet på disse steder.

Boost Power er også velegnede til brug på stranden blot du benytter vores specielle ravbriller som medfølger Ravlygten - uden brillerne vil du få meget svært ved at få ravet til at reflektere så disse modeller er primært lavet til dig der går i vandet.


Boost Power modeller

Boost Power Ravlygterne produceres i flere forskellige modeller både som håndholdte Ravlygter og pande Ravlygter. Hvis vi skal se lidt på det tekniske i disse Ravlygter så fungerer de på den måde at vi koncentrerer den samlede mængde lys som Ravlygten kan afgive i et center omkring midten af lygten, hvilket betyder at lyset vil være meget kraftigt men ikke så bredt, samtidig bruger vi blandings lys hvor vi mixer flere forskellige bølgelængder, hvilket gør det muligt for lyset at trænge gennem det vand som andre Ravlygter ikke kan.

Når du bruger en Boost Power i mørket vil reflektionen fra Ravet blive mange gange kraftigere end med en almindelig Ravlygte og du vil se Ravet bliver meget mere gult end normalt, hvilket gør det yderst let at spotte selv de helt små stykker og på steder hvor andre Ravlygte må give op. Boost Power Ravlygterne fungerer helt som Brightpower Ravlygter og de bruger samme batterier, oplader osv. så har du allerede dette kan du sagtens genbruge det. Du finder alle vores Boostpower Ravlygter her på siden.


Du kan se flere videoklip af lygterne herunder:Ravlygter der gør Ravjagten meget lettere

Ravjagt med UV lys | Gør Ravjagten meget lettere