Find Rav på den nemme måde med begynder til Ravjagten


29,00 DKR
13 stk. på lager
 
Længde, op til 7m
Bredde, op til 3m
Velegnet på meget lavt vand
Velegnet på strand
Vægten er 90g

Lygteforskel

Hos Ravfund.dk finder du forskellige modeller af begynder Ravlygter og de produceres alle hos vores samarbejdspartner og ikke her hos Ravfund.dk, hvilket kun gælder Ravlygterne i det professionelle segment. Begynder Ravlygter egner sig godt til børn og for dem der ønsker at stifte bekendskab med Ravjagt på en billig måde. Alle de viste modeller herunder bruger almindelige AAA eller AA batterier eller også har de indbygget batteri. En begynder Ravlygte kan sagtens bruges til Ravjagt men lyset fra dem kan ikke sammenlignes med de professionelle Ravlygter.

Disse modeller vil få Rav på stranden til at reflektere i en svag gul til hvidlig farve.

Du kan med fordel bruge Ravbriller til disse Ravlygter, som foruden beskyttelse af øjnene med det indbyggede boost filter vil give en bedre gul farve på Ravet når du leder på stranden. Vi anbefaler altid at børn bruger Ravbriller for at beskytte øjnene.At finde Rav er ikke så svært og alle kan lære det men måske du har svært ved at finde ud af hvor du finder Rav, hvornår du finder Rav og hvad forskellen er på de mange forskellige Ravlygter så har vi samlet alt vores materiale omkring Ravjagt her på vores hjemmeside. Det er også her du finder Danmarks eneste opdatere kort over de steder der findes Rav i Danmark og du kan finde Rav hele året men det er bedst fra september til maj.Mange som vil prøve kræfter med Ravjagt starter ofte med en begynderlygte for at se om det er en interesse der kan fange en og i de fleste tilfælde bliver man bidt af denne sport og samtidig får man en god portion motion med i Ravjagten.

Er du i tvivl om du skal starte med en lille lygte og senere skifte til en større lygte så er du velkommen til at komme forbi forretningen og få en snak og gode råd om valg af korrekt Ravlygte.

De helt små begynderlygter på 3-4w lyser mange gange så svagt at det kan være svært at se Ravet for det utrænede øje og da prisforskellen på disse begynder Ravlygter ikke er så stor kan det være en god ide at vælge en Ravlygte på min. 20w hvis det er en begynderravlygter du vil starte med. Bemærk at en professionel Ravlygte på feks. 20w lyser meget kraftigere end en tilsvarende 20w begynder Ravlygte da Ravlygterne i det professionelle segment er koncentrerede og bygger på en anderledes teknologi.

Alle begynder Ravlygterne bruger batterier af typen AAA eller AA og de bruger 3 eller 6 stk. Nogle modeller har indbygget batteri, hvilket har den store fordel at du ikke skal bruge penge på nye batterier.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


begynder UV Ravlygter

begynder UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test