Bright Power Ravlygter

Bright Power Ravlygter er en videre udvikling af vores populære Pro Ravlygter og de ligner også næsten de modeller vi producerer i Pro serien men lysstyrken er en del anderledes, hvor Bright Power Ravlygterne har et meget kraftigt center, hvilket gør de kan lyse langt og meget dybt i vandet.


Teknikken bag Bright Power Ravlygten

En Bright Power Ravlygte ligner en Pro Ravlygte men kun på udseendet da den teknisk er noget anderledes. Bright Power Ravlygterne har et mindre strømforbrug, hvilket betyder effekten på dem ikke er så stor og det har den store fordel at de kan holde lang tid på en opladning og selv den kraftigste Bright Power Ravlygte holder længere tid pr. opladning end de små Pro Ravlygter. Bright Power er opbygget med en helt ny type LED som vi har fået udviklet til formålet, hvor vinklen er ændret så lyset samles så der med få LED kan laves et meget kraftigt center. På modellerne hvor der også er stor bredde bruger vi tre forskellige typer LED i samme lygte, hvorved vi kan beholde et meget kraftigt center sammen med en god bredde på lyset.

Keglestyrken er vigtig

Keglestyrken har afgørende betydning for hvor dybt du kan lyse i saltvand og for Bright Power Ravlygterne vil keglestyrken altid ligge fra 7-9, hvor keglestyrke 9 er det kraftigste. Bredden på lyset vil for en Bright Power Ravlygte næsten være det samme uanset hvilken model du vælger.

Keglestyrke 0-2 - 0-10cm
Keglestyrke 2-4 - 10-30cm
Keglestyrke 4-6 - 30-50cm
Keglestyrke 6-8 - 50-80cm
Keglestyrke 8-9 - 80-110cm
Keglestyrke 10 - 115-190cm

Når du skal vælge en Ravlygte er det vigtigt at vide om du vil gå i vandet, på land eller begge dele og her skal du kikke på den data vi oplyser som hedder 'keglestyrke' keglestyrken er et tal som angives fra 0 til 10 hvor 10 er kraftigst. Jo højere keglestyrke en Ravlygte har jo dybere kan den lyse i vandet og samtidig også længere på land. Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte på siden her. Alle Bright Power Ravlygterne har yderst kraftig keglestyrke og egner sig derfor til brug i vandet men også på land da de lyser meget langt, hvilket har en stor fordel hvis du leder efter Rav i vandkanten da du så med lethed kan se hvad der ligger langt fremme. Du finder alle vores Bright Power Ravlygter her på siden.
Du kan også se en video instruktion af lygterne herunder:


BrightPower produceres i flere modeller og du kan under hver model finde yderligere information og videoklip:

Bright Power 60w er vores dykker Ravlygte og den har meget stor bredde samtidig med et kraftigt lys
Bright Power 63w er vores model med stor bredde på lyset sammen med et meget kraftigt lys
Bright Power 84w er vores kraftigste model i serien hvor du får et yderst kraftigt lys med en fair bredde
Bright Power 144w er vores største model i serien hvor du får et yderst kraftigt lys med en meget stor bredde
Bright Power Ravlygte
Pro Ravlygter

Bright Power Ravlygter | Kraftige Ravlygter