BoostPower-Ravlygter - Ravlygter produceret i Danmark.


LygteforskelMeget god længde, op til 95m
Fair bredde, op til 17m
Velegnet i grønt vand
Velegnet i dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 440g
Meget god længde, op til 70m
Fair bredde, op til 26m
Velegnet i grønt vand
Velegnet i dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 490g
Meget god længde, op til 100m
Fair bredde, op til 19m
Velegnet i grønt vand
Velegnet i dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 440g
Meget god længde, op til 95m
Fair bredde, op til 18m
Velegnet i grønt vand
Velegnet i dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 600g
Meget god længde, op til 115m
Fair bredde, op til 22m
Velegnet i grønt vand
Velegnet i dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 600g
Boost Power Ravlygter: Yderst kraftige Ravlygter med meget kraftig center kegle. Boost Power er alle Ravlygter som kan lyse meget langt samt klare vanddybder på op til 250cm så de kraftigste modeller vil kunne bruges fra en båd. Boost Power Ravlygterne er effektive i uklart grønt vand som opstår når alge forekomsterne er høje, de kan bruges på op til 55cm uklart grønt vand, Disse modeller Ravlygter er de kraftigste Ravlygter du kan købe i Danmark.

Spar op til 20% ved køb af 2 eller 3 Ravlygter af samme slags.
Der følger 1 par Ravbriller med til hver Ravlygte i denne kategoriAt finde Rav er ikke så svært og alle kan lære det men måske du har svært ved at finde ud af hvor du finder Rav, hvornår du finder Rav og hvad forskellen er på de mange forskellige Ravlygter så har vi samlet alt vores materiale omkring Ravjagt her på vores hjemmeside. Det er også her du finder Danmarks eneste opdatere kort over de steder der findes Rav i Danmark og du kan finde Rav hele året men det er bedst fra september til maj.


Boost Power Ravlygter: Meget kraftige Ravlygter med yderst kraftig center kegle.

Går vi 4-5 år tilbage var alle Ravlygter udviklet med et kraftigt og meget koncentreret lys som betød der ikke var ret stor bredde på lygterne og man kunne ofte ikke oplyse havbunden hvis der var mere end 25-30cm vand og grunden til dette var at alle Ravlygter var almindelige lygter med hvidt lys der var bygget om til Ravlygter og det gav et problem hvis man ville søge efter Rav i mørket på dybere vand.

Rigtig mange Ravjægere leder efter Rav i vandet da de store stykker findes her og i 2024 udviklede Ravfund.dk den første Ravlygte der kunne 'skære' vandspejlet ved urent vand, hvilket længe har været et stort ønske for ravjægere.

Ravlygterne i kategorien 'Boost Power Ravlygter' har alle centerkegle, hvilket betyder de har meget kraftig lys i midten og disse lygter er derfor velegnet på dybt vand samt urent grønt vand.

Boost Power Ravlygter har alle en manipuleret bølgelængde og bølgelængden bestemmer det synlige lys fra lygten og det er dette lys der får Ravet til at reflektere i sin hvid/gule farve. Når Rav er vådt reflekteres et meget gult skær men er Ravet tørt bliver dette skær mere hvidt og de små stykker bliver svære at spotte for det utrænede øje men med Boost Power bliver det yderst let at se selv de helt små stykker på stranden blot man bruger de specielle briller der medfølger lygten - dette er ikke nødvendigt når du går i vandet men vi anbefaler det for at beskytte dine øjne.

Alle Ravlygterne i denne kategori bruger specielle batterier som skal oplades efter brug og batteritiden afhænger af den model lygte man vælger samt batteritypen. Vi har lavet en skitse der viser hvor lang tid din Ravlygte lyser med forskellige batterier

Samtidig er der stor forskel på de opladere som bruges til at oplade batterierne med og en opladning tager typisk fra 4-20 timer afhængig af den oplader du bruger. Du kan på denne side læse mere om opladnings tiden for din oplader

Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


BoostPower-Ravlygter UV Ravlygter

BoostPower-Ravlygter UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test