Crystal Clear Ravlygter


Sådan bruges Ravlygten i dagslys

Når du bruger en Crystal Clear i dagslys kræver det lidt øvelse da Ravjagten her foregår på en lidt anden måde end i mørket hvor du ofte gennemsøger et større stykke strand men i dagslys tænder du først Ravlygten når du befinder dig på et sted, hvor du formoder der kan være Rav og så lyser du ind i området og er der Rav i området vil du se det oplyses i en blågrøn til gulgrøn nuance.

I dagslys kan du bruge en Crystal Clear når der er overskyet og himmelen ikke er for lys så før eller efter regnvejr samt i de tidlige morgentimer i tidsrummet inden der bliver helt lyst men også i skumringen vil de være rigtig effektive. En Crystal Clear er også velegnet i regnvejr blot solen ikke er fremme.


Sådan bruges Ravlygten i mørket

I mørket kommer du med disse modeller af Ravlygter til at opleve hvor let det kan være at finde Rav helt uden at anstrænge dine øjne da Ravet vil reflektere et lys som næsten er helt neon farvet og du vil derfor med lethed kunne spotte selv de helt små stykker og de større stykker vil du kunne se på lang afstand og du vil ikke være i tvivl om det er Rav du ser.

De meget kraftige UltraPower modeller i serien lyser meget kraftigt og samtidig har de en ganske god bredde, som hurtigt vil hjælpe dig i din søgen.


Crystal Clear modeller

Crystal Clear Ravlygterne produceres i flere forskellige modeller både som håndholdte Ravlygter og pande Ravlygter. Hvis vi skal se lidt på det tekniske i disse Ravlygter så fungerer de på den måde at vi koncentrerer den samlede mængde lys som Ravlygten kan afgive i et center omkring midten af lygten, hvilket betyder at lyset vil være meget kraftigt men ikke så bredt, samtidig ændrer vi den bølgelængde som er det synlige lys som 'pærerne' afgiver hvilket får Ravet til at reflektere på en anden måde end det vil ske når en Ravlygte bruges i mørket.

Når du bruger en Crystal Clear i mørket vil reflektionen fra Ravet også blive anderledes og du vil se Ravet bliver meget mere gult end normalt, på samme måde som er gældende for vores Pro Yellow Ravlygter blot endnu mere gult, hvilket gør det meget lettere at spotte selv de helt små stykker. Crystal Clear Ravlygterne fungerer helt som almindelige Ravlygter og de bruger samme batterier, oplader osv. så har du allerede dette kan du sagtens genbruge det.

Du finder alle vores Crystal Clear Ravlygter her på siden.

Ravlygter der også virker om dagen

Ravjagt med UV lys | Ravjagt om dagen