Crystal Clear Ravlygter


Sådan bruges Ravlygten når der er mørkt

I mørket kommer du med disse modeller af Ravlygter til at opleve hvor let det kan være at finde Rav helt uden at anstrænge dine øjne da Ravet vil reflektere et lys som næsten er helt neon farvet og du vil derfor med lethed kunne spotte selv de helt små stykker og de større stykker vil du kunne se på lang afstand og du vil ikke være i tvivl om det er Rav du ser.

De meget kraftige UltraPower modeller i serien lyser meget kraftigt og samtidig har de en ganske god bredde, som hurtigt vil hjælpe dig i din søgen.


Sådan bruges Ravlygten inden der bliver mørkt

Vil du gerne på Ravjagt inden der bliver mørkt, feks. i skumringen så egner disse Ravlygter sig perfekt til dette blot himmelen ikke er for lys, hvilket betyder at solen ikke må være fremme. Du kan også bruge en Crystal Clear midt på dagen når himmelen er mørk, feks. før, efter eller under et regnvejr. Bemærk at det kræver øvelse at bruge en Ravlygte når der ikke er mørkt da det synlige lys er yderst minimalt.

Du kan godt bruge en almindelig Ravlygte i dagslys bare den er meget koncentreret og Ravet vil også reflektere med en sådan dog vil lyset fra en almindelig Ravlygte være ret generende hvis der ikke er helt mørkt, hvor en Crystal Clear har en helt anderledes farve på lyset (bølgelængde) som gør det meget mere behageligt uden generende falsk refleksion.


Crystal Clear modeller

Crystal Clear Ravlygterne produceres i flere forskellige modeller både som håndholdte Ravlygter og pande Ravlygter. Hvis vi skal se lidt på det tekniske i disse Ravlygter så fungerer de på den måde at vi koncentrerer den samlede mængde lys som Ravlygten kan afgive i et center omkring midten af lygten, hvilket betyder at lyset vil være meget kraftigt men ikke så bredt, samtidig ændrer vi den bølgelængde som er det synlige lys som 'pærerne' afgiver hvilket får Ravet til at reflektere på en anden måde end det vil ske når en Ravlygte bruges i mørket.

Når du bruger en Crystal Clear i mørket vil reflektionen fra Ravet også blive anderledes og du vil se Ravet bliver meget mere gult end normalt, hvilket gør det meget lettere at spotte selv de helt små stykker. Crystal Clear Ravlygterne fungerer helt som almindelige Ravlygter og de bruger samme batterier, oplader osv. så har du allerede dette kan du sagtens genbruge det. Du finder alle vores Crystal Clear Ravlygter her på siden.


Du kan se flere videoklip af lygterne herunder:Ravlygter der gør Ravjagten meget lettere

Ravjagt med UV lys | Gør Ravjagten meget lettere