Find Rav på den nemme måde med panderavlygter til RavjagtenLygteforskel

Pande Ravlygter: Vores Pande Ravlygter er i styrke mage til de håndholdte Ravlygter. Alle vores pande Ravlygter leveres inkl. opladeboks som indeholder 6 stk. 18650 batterier samt oplader til batteriboksen. Disse modeller producerer vi som Crystal Clear og Brightpower. Vores 60w Brightpower model er Danmarks kraftigste pande Ravlygte og med en vægt på under 250g vil du ikke opleve nakkesmerter selvom du går med den i flere timer.

Vi anbefaler Ravbriller til alle Pande Ravlygter, som foruden beskyttelse af øjnene gør det meget lettere at se Ravet på stranden.At finde Rav er ikke så svært og alle kan lære det men måske du har svært ved at finde ud af hvor du finder Rav, hvornår du finder Rav og hvad forskellen er på de mange forskellige Ravlygter så har vi samlet alt vores materiale omkring Ravjagt her på vores hjemmeside. Det er også her du finder Danmarks eneste opdatere kort over de steder der findes Rav i Danmark og du kan finde Rav hele året men det er bedst fra september til maj.Meget god længde, op til 45m
God bredde, op til 18m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 270g
Meget god længde, op til 80m
God bredde, op til 21m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 247g
3199,00 DKR
0 stk. på lager
 
Meget god længde, op til 90m
Meget god bredde, op til 35m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 600g


Pande Ravlygter: Pande Ravlygter er i styrke mage til de håndholdte Ravlygter. Alle vores pande Ravlygter leveres inkl. opladeboks inkl. 6 stk. 18650 batterier samt oplader til batteriboksen.

I 'gamle dage' for 2-3 år siden var alle Ravlygter i det professionelle segment det vi i dag kalder Pro Ravlygter og dengang var de næsten alle med et kraftigt og meget koncentreret lys som betød der ikke var ret stor bredde på lygterne derimod kunne de helt kraftige på 30w lyse meget langt og gennem 0-50cm vand.

Rigtig mange Ravjægere og især begyndere ønskede Ravlygter som kunne lyse lidt bredere og det var vores mål hos Ravfund.dk at udvikle dette, hvilket har resulteret i mere end 50 forskellige modeller som alle produceres på vores adresse i Nørresundby.

Skal man overvejende bruge sin Ravlygte i vandet har vi under de tekniske data begrebet 'Keglestyrke' dette tal fortæller hvor kraftigt centreret Ravlygten lyser så en keglestyrke på 7 lyser dybere i vand og længere end en keglestyrke på 5.


Alle Pande Ravlygterne i denne kategori bruger specielle batterier som skal oplades efter brug og det sker direkte i den medfølgende batteriboks som blot tilsluttes opladeren.
Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


panderavlygter UV Ravlygter

panderavlygter UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test