Find Rav på den nemme måde med panderavlygter til Ravjagten


Længde, op til 7m
Bredde, op til 3m
Velegnet på meget lavt vand
Velegnet på strand
Vægten er 90g
Længde, op til 12m
Bredde, op til 6m
Velegnet på lavt vand
Velegnet på strand
Vægten er 320g
Meget god længde, op til 45m
God bredde, op til 18m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 380g
Meget god længde, op til 80m
God bredde, op til 21m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 370g
Meget god længde, op til 90m
Meget god bredde, op til 35m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 490g

Lygteforskel

Pande Ravlygter: Vores Pande Ravlygter produceres i to forskellige modeller, hvor alle BrightPower modellerne er meget kraftige med både koncentreret og bredt lys og de velegnet sig til søgning i vandet men du kan sagtens bruge dem hvis du går på stranden hvor de vil lyse langt og bredt og samtidig har du begge hænder frie og med den medfølgende batteripakke på min. 30000mAh som medfølger alle BrightPower modellerne har du strøm til lange Ravjagter og opladning af disse batteripakker sker med den medfølgende oplader.

Disse modeller vil få Rav på stranden til at reflektere i en kraftig gul til hvidlig farve og meget kraftigt gult, hvis Ravet ligger i vandet.

Du kan med fordel bruge Ravbriller til disse Ravlygter, som foruden beskyttelse af øjnene med det indbyggede boost filter vil give en meget kraftig gul farve på Ravet når du leder på stranden. Vi anbefaler altid at børn bruger Ravbriller for at beskytte øjnene.

Der følger 1 par Ravbriller med til hver Ravlygte i denne kategoriAt finde Rav er ikke så svært og alle kan lære det men måske du har svært ved at finde ud af hvor du finder Rav, hvornår du finder Rav og hvad forskellen er på de mange forskellige Ravlygter så har vi samlet alt vores materiale omkring Ravjagt her på vores hjemmeside. Det er også her du finder Danmarks eneste opdatere kort over de steder der findes Rav i Danmark og du kan finde Rav hele året men det er bedst fra september til maj.


Pande Ravlygter: En pande Ravlygte har rigtig mange fordele og især hvis din Ravjagt foregår i vandkanten eller på dybere vand. Alle vores pande Ravlygter leveres inkl. batteripakke samt oplader til batteripakken.

Ravlygter til montering på hovedet er ikke noget nyt fænomen men da disse ofte er yders svage i lyset var der ikke mange Ravjægere der brugte dem for få år tilbage da man ofte kun kunne lyse havbunden op hvis der var mindre end 25cm vand.

Rigtig mange Ravjægere og især de garvede Ravjægere som samler Rav i vandet ønskede en pande Ravlygte som kunne lyse havbunden op på meget større vanddybder og det var vores mål hos Ravfund.dk at udvikle dette, hvilket har resulteret i flere yderst kraftige pande Ravlygter - bla. Danmarks kraftigste pande Ravlygte som er vores 84w pande Ravlygte

Skal man overvejende bruge sin Ravlygte i vandet har vi under de tekniske data begrebet 'Keglestyrke' dette tal fortæller hvor kraftigt centreret Ravlygten lyser så en keglestyrke på 7 lyser dybere i vand og længere end en keglestyrke på 5.

Alle Pande Ravlygterne i denne kategori bruger specielle batteripakker som skal oplades efter brug og det sker direkte på batteripakken som blot tilsluttes opladeren. Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores Pande Ravlygter udvikles i Nørresundby og produceres på vores lokation i Aalborg.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


panderavlygter UV Ravlygter

panderavlygter UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test