Find Rav på den nemme måde med panderavlygter til Ravjagten


Pande Ravlygter: Vores Pande Ravlygter er i styrke mage til de håndholdte Ravlygter. Alle vores pande Ravlygter leveres inkl. opladeboks som indeholder 6 stk. 18650 batterier samt oplader til batteriboksen. Herunder finder du alle vores modeller af Pande Ravlygter som feks. Crystal Clear, Pro samt Bright Power.
Ønsker du meget kraftige pande Ravlygter som lyser meget langt og egner sig til dybt vand skal du vælge vores Bright Power modellerne.

Er du i tvivl om hvilken lygte der passer dig bedst så finder du information om valg af korrekt Ravlygte her: Bedste Ravlygte
Vil du se hvordan Ravet reflekterer i mørket kan du finde information her: Sådan ser Rav ud i mørket
Er du nybegynder så læs mere her om hvordan du nemt lærer at finde Rav

Vidste du at mange medlemmer i vores Facebook gruppe gerne deler de steder de finder Rav, du finder stederne her på Rav Danmarkskortet


Meget god længde, op til 45m
God bredde, op til 18m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 270g
Meget god længde, op til 80m
God bredde, op til 21m
Velegnet på dybt vand
Velegnet på strand
Vægten er 247g
Ravet får en kraftig gul farve
God længde, op til 35m
God bredde, op til 19m
Velegnet på strand
Vægten er 270g
Pande Ravlygter: Pande Ravlygter er i styrke mage til de håndholdte Ravlygter. Alle vores pande Ravlygter leveres inkl. opladeboks inkl. 6 stk. 18650 batterier samt oplader til batteriboksen.

I 'gamle dage' for 2-3 år siden var alle Ravlygter i det professionelle segment det vi i dag kalder Pro Ravlygter og dengang var de næsten alle med et kraftigt og meget koncentreret lys som betød der ikke var ret stor bredde på lygterne derimod kunne de helt kraftige på 30w lyse meget langt og gennem 0-50cm vand.

Rigtig mange Ravjægere og især begyndere ønskede Ravlygter som kunne lyse lidt bredere og det var vores mål hos Ravfund.dk at udvikle dette, hvilket har resulteret i mere end 50 forskellige modeller som alle produceres på vores adresse i Nørresundby.

Skal man overvejende bruge sin Ravlygte i vandet har vi under de tekniske data begrebet 'Keglestyrke' dette tal fortæller hvor kraftigt centreret Ravlygten lyser så en keglestyrke på 7 lyser dybere i vand og længere end en keglestyrke på 5.


Alle Pande Ravlygterne i denne kategori bruger specielle batterier som skal oplades efter brug og det sker direkte i den medfølgende batteriboks som blot tilsluttes opladeren.
Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.
Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


panderavlygter UV Ravlygter

panderavlygter UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test