Velkommen på vores kunstige strand

På vores kunstige strand kan du se alle vores Ravlygter i funktion og du kan også teste din egen Ravlygte, hvis du allerede har en og på denne måde kan du hurtigt se om en eller flere af vores Ravlygter kunne have din interesse.

Du er altid velkommen på vores indendørs strand for at få en snak om Ravlygter og hvis du er begynder så er det samtidig en rigtig god måde at finde den korrekte Ravlygte på. Vi har omkring 45-55 forskellige Ravlygter på lager og vi producerer selv vores Ravlygter her på adressen i Nørresundby så mangler du lige en knap eller en pakning til din Ravlygte er du velkommen til at høre om det er noget vi har (også til Ravlyger vi ikke selv sælger eller producerer)

På vores indendørs strand kan du selv betjene vores Ravlygter og på denne måde er det hurtigt at sammenligne feks. en 50w Ravlygte med en 60w Ravlygte. Vi har selvfølgelig også alle Ravlygterne i vores udstilling så du kan se dem og holde dem for at finde ud af om de er for tunge til dig.

Du kan herunder se et videoklip af vores strand og hvor let det er at se Rav med en Ravlygte.


Der findes mange forskellige Ravlygter og der er stor forskel på de forskellige modeller og det korrekte valg af Ravlygte kan mange gange være forskellen på om du finder lidt eller meget Rav når du er på Ravjagt på stranden. Vi har Danmarks største udvalg af Ravlygter i det professionelle segment men du finder også et stort udvalg i Ravlygter til børn på vores webshop og især for børn er det vigtigt de får en succesoplevelse da de ellers hurtigt vil miste interessen.
Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte her, hvor vi har samlet information om de forskellige fordele ved alle modellerne.


Test Ravlygter på vores indendørs strand

Ravjagt | Vores strand

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test