Åbningstider for vores kunstige strand

På vores kunstige strand kan du se alle vores Ravlygter i funktion og du kan også teste din egen Ravlygte, hvis du allerede har en og på denne måde kan du hurtigt se om en eller flere af vores Ravlygter kunne have din interesse.

Du er altid velkommen på vores indendørs strand for at få en snak om Ravlygter og hvis du er begynder så er det samtidig en rigtig god måde at finde den korrekte Ravlygte på. Vi har omkring 45-55 forskellige Ravlygter på lager og vi producerer selv vores Ravlygter her på adressen i Nørresundby så mangler du lige en knap eller en pakning til din Ravlygte er du velkommen til at høre om det er noget vi har (også til Ravlyger vi ikke selv sælger eller producerer)

På vores indendørs strand kan du selv betjene vores Ravlygter hvilket foregår via fjernbetjening så du hurtigt kan skifte mellem de forskellige Ravlygte modeller og på denne måde er det hurtigt at sammenligne feks. en 50w Ravlygte med en 60w Ravlygte. Vi har selvfølgelig også alle Ravlygterne i vores udstilling så du kan se dem og holde dem for at finde ud af om de er for tunge til dig.

Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte her, hvor vi har samlet information om de forskellige fordele ved alle modellerne.

Test Ravlygter på vores indendørs strand

Ravjagt | Vores strand

© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test