Almindelige-Ravlygter - Ravlygter produceret i Danmark.


LygteforskelLængde, op til 7m
Bredde, op til 3m
Velegnet på meget lavt vand
Velegnet på strand
Vægten er 90g
Fair bredde, op til 14m
God længde, op til 50m
Velegnet på strand
Velegnet i vandet
Vægten er 440g
God bredde, op til 18m
God længde, op til 50m
Velegnet på strand
Velegnet i vandet
Vægten er 440g
Meget god bredde, op til 22m
God længde, op til 50m
Velegnet på strand
Velegnet i vandet
Vægten er 440g
Meget god bredde, op til 30m
God længde, op til 60m
Velegnet på strand
Velegnet i vandet
Vægten er 440g

Almindelige Ravlygter: Traditionelle originale Ravlygter med kraftig center kegle. Disse modeller var de første håndholdte lygter, som blev brugt til Ravjagt og de første kom på markedet omkring 2014 og få år efter begyndte vi at udvikle andre typer Ravlygter som gjorde det lettere at finde Rav.
Disse modeller vil få Rav på stranden til at reflektere i en lys gul til hvidlig farve og lidt kraftigere gult, hvis Ravet ligger i vandet.

Du kan med fordel bruge Ravbriller til disse Ravlygter, som foruden beskyttelse af øjnene med det indbyggede boost filter vil give en bedre gul farve på Ravet når du leder på stranden. Vi anbefaler altid at børn bruger Ravbriller for at beskytte øjnene.

Spar op til 20% ved køb af 2 eller 3 Ravlygter af samme slags.

At finde Rav er ikke så svært og alle kan lære det men måske du har svært ved at finde ud af hvor du finder Rav, hvornår du finder Rav og hvad forskellen er på de mange forskellige Ravlygter så har vi samlet alt vores materiale omkring Ravjagt her på vores hjemmeside. Det er også her du finder Danmarks eneste opdatere kort over de steder der findes Rav i Danmark og du kan finde Rav hele året men det er bedst fra september til maj.


Pro Ravlygter: Traditionelle Ravlygter med kraftig center kegle.

I 'gamle dage' for 5-7 år siden var alle Ravlygter i det professionelle segment det vi i dag kalder Pro Ravlygter og dengang var de næsten alle med et meget koncentreret lys som betød der ikke var ret stor bredde på lygterne derimod kunne de helt kraftige på 30w lyse 10 - 15m og gennem 0-30cm vand.

Rigtig mange Ravjægere og især begyndere ønskede Ravlygter som kunne lyse lidt bredere og det var vores mål hos Ravfund.dk at udvikle dette, hvilket har resulteret i mere end 50 forskellige modeller som alle produceres på vores adresser i Nørresundby og Aalborg.

Ravlygterne i kategorien 'Pro Ravlygter' har alle centerkegle, hvilket betyder de har kraftig lys i midten og disse lygter er derfor velegnet både til stranden, vandkanten og nogle på dybt vand. Skal man overvejende bruge sin Ravlygte i vandet har vi under de tekniske data begrebet 'Keglestyrke' dette tal fortæller hvor kraftigt centreret Ravlygten lyser så en keglestyrke på 7 lyser dybere i vand og længere end en keglestyrke på 5.

Pro Ravlygter har alle en bølgelængde på ca. 396nm og bølgelængden bestemmer det synlige lys fra lygten og det er dette lys der får Ravet til at reflektere i sin hvid/gule farve. Når Rav er vådt reflekteres et meget gult skær men er Ravet tørt bliver dette skær mere hvidt og de små stykker bliver svære at spotte for det utrænede øje. Ønsker du en Ravlygte der gør det lettere at se selv de helt små stykker Rav skal du vælge en i kategorien Crystal Clear

Alle Ravlygterne i denne kategori bruger specielle batterier som skal oplades efter brug og batteritiden afhænger af den model lygte man vælger samt batteritypen. Vi har lavet en skitse der viser hvor lang tid din Ravlygte lyser med forskellige batterier

Samtidig er der stor forskel på de opladere som bruges til at oplade batterierne med og en opladning tager typisk fra 4-20 timer afhængig af den oplader du bruger. Du kan på denne side læse mere om opladnings tiden for din oplader

Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.
Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


Almindelige-Ravlygter UV Ravlygter

Almindelige-Ravlygter UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test