Vejledning til vores Ravlygter

Tillykke med din nye Ravlygte fra Ravfund.dk

Du er nu næsten klar til at deltage i den populære ravjagt men inden du er helt klar er der lige et par ting du skal vide om din nye Ravlygte så du får mest ud af din fremtidige ravjagt. Til alle vores professionelle Ravlygter samt EpiPower Ravlygterne medfølger der batterier og oplader. Til alle vores Pandelygter medfølger der oplader, batterikasse eller batteripakke og til nogle modeller også batterier.

For alle vores håndholdte Ravlygter gælder det om at få batterierne opladt korrekt så du ikke løber tør for strøm midt under jagten. Start med at fjerne batterierne fra din lygte og fjern en evt. beskyttelse fra batterierne, en beskyttelse kan være sat på batterierne for at beskytte dem under transport og sidder der en beskyttelse på batterierne så er det en lille hvid eller grøn papir/pap etiket som let fjernes.

Sæt den medfølgende oplader til stikkontakten og placer alle batterierne i opladeren (husk at vende batterierne korrekt) opladeren vil starte med at lyse rødt i lampen og det vil den gøre i hele opladningstiden. Lidt afhængig af batterimodellen tager en komplet opladning fra 8 til 16 timer for alle batterierne og du vil se at lampen skifter til grønt når batterierne er opladt. Når batterierne er opladt skal du fjerne dem fra opladeren.

Sæt nu batterierne tilbage i Ravlygten og du er klar til ravjagt, lygten tændes på den knap der sidder på lygten og slukkes på den samme. Alle Ravlygterne vil bruge en smule strøm når batterierne monteres i den så det er en god ide først at montere batterierne lige inden du skal bruge den. Når batterierne er ved at være brugt vil du opleve at lyset bliver svagere og til sidst vil den slukke helt, batterierne tager ikke skade hvis de bruges helt til Ravlygten slukker.

For vores Pandelygter foregår opladning lidt anderledes og du har til din pandelygte modtaget en batteripakke eller en batterikasse. Batteripakken indeholder fire batterier som ikke kan fjernes. Batterikassen har plads til fire eller seks batterier som skal monteres i batterikassen inden opladning. Sæt nu den medfølgende oplader til stikkontakten og sæt stikket ind i bøsningen på batteripakken eller batterikassen, lampen på opladen vil lyse rødt og den skifter til grønt når batterierne er opladt, hvilket tager fra 3 til 16 timer afhængig af batterimodellen.

Har du købt en begynder Ravlygte skal du montere almindelige batterier i den inden brug og du skal bruge enten AA eller AAA batterier.

Sådan monterer du batterier i lygterne fra Ravfund.dk
Sådan virker Crystal Clear Ravlygterne fra Ravfund.dk
Danmarks kraftigste Pandelygter fra Ravfund.dk

© 2021 Ravfund.dk