Dette er en Pande Ravlygte Brightpower 84W - Ultrapower som er et fantastisk værktøj i Ravjagten da begge hænder er frie når Ravlygten bæres på hovedet. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav pandelygte er udviklet hos Ravfund.dk. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte da lygtens lys er koncentreret og kraftigt. Du kan se vores andre pande Ravlygter ved at klikke her.
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
3199,00 DKR
Lagerantal:
3 stk.
Levering:
1-2 dage
Bright Power Pande Ravlygte 84W - Highbeam

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund er stolte af at kunne præsentere vores helt nye og endnu engang Danmarks kraftigste pande Ravlygte som er en videreudvikling af vores populære håndholdte Bright Power 84w Ravlygte som er Danmarks kraftigste håndholdte Ravlygte.

Lygten leveres inkl. Keeppower batteripakke på 33000mah og en 3A oplader til opladning af batteripakken. Lygten betjenes let med den vandtætte kontakt som er placeret på Ravlygten. Der er strøm til ca. 3-4 times Ravjagt på en opladning.

Denne Pande Ravlygte er forsynet med 6 x hbcqa1 UV LED med en manipuleret bølgelængde, hvilket giver en god bredde og stor længde på lygten.


Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 10
Lyskegle længde: max. 90m
Lyskegle bredde: max. 35m
Vanddybde: max. 195cm
Drift: Batteripakke på 30Amp
Batteritype: 6 stk. 26650 Lithium
Drifttid pr. opladning: 3-4 timer
Mål og vægt: 70x67mm - 490g
Effekt: 84w highbeam

Pande Ravlygte Brightpower 84W - Ultrapower fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Denne Pande Ravlygte Brightpower 84W - Ultrapower er som alle vores professionelle Ravlygter vandtæt så skulle der være regnvejr er det ikke noget problem med denne Ravlygte og kvaliteten er helt i top da vi bruger vores helt unikke LED teknologi som giver et godt og kraftigt lys.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Pande Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Med denne Pande Ravlygte Brightpower 84W - Ultrapower får du en yderst kraftig Ravlygte med det velkendte design som kendetegner kvaliteten fra Ravfund.dk og du vil sikkert møde mange på stranden som bruger dette design men med betydeligt svagere lys end du vil opleve med denne Bright Power Ravlygte. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Pande Ravlygte Brightpower 84W - Ultrapower har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet.

Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se dens lysintensitet og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Pande Ravlygte Brightpower 84W - Ultrapower

Vidste du at Ravfund.dk yder 24 måneder ombytningsret på netop denne Ravlygte. Ønsker du indenfor 24 måneder fra købstidspunktet at opgradere din lygte til en større model eller måske en helt anden model er det muligt med denne Ravlygte. Du kan læse mere om vores ombytningsservice på vores webshop under punktet 'Ombyt din Ravlygte'

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test