Dette er en Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte og du finder teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model Ravlygte er udviklet hos Ravfund.dk og forhandles via vores webshop og forretning samt fores samarbejdspartnere.
Vi anbefaler brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte.

Denne type Ravlygte har flere funktioner lys, hvor du med et let tryk på tænd knappen kan skifte mellem de forskellige funktioner.
Funktionerne afhænger af den model kombinations Ravlygte du vælger.

Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
1199,00 DKR
Kun lygte uden oplader og batterier
Inkl. Xtar oplader og batterier på 3500Mah
1599,00 DKR
Lagerantal:
1 stk.
Levering:
1-2 dage
Brightpower 30W / hvid 30w

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Denne kombinations Ravlygte har mulighed for at skifte mellem en 30w Brightpower Ravlygte samt en 10w lygte med hvidt lys.Modellen er forsynet med 2 x hbc4 LED samt 1 x hbc2 UVA single LED med en manipuleret bølgelængde og med et let tryk på tænd knappen skifter lyset til et behageligt hvidt varmt lys så du hurtigt kan orientere dig på stranden.

Lygten leveres uden genopladelige batterier og oplader som kan tilkøbes hvis du ønsker det.


Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 8
Lyskegle længde: max. 50m
Lyskegle bredde: max. 25m
Vanddybde: max. 80cm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium
Mål og vægt: 150x69mm - 440g
Effekt: 30w / 30w

Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Med denne Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte får du en meget populære Ravlygte med det velkendte design som kendetegner kvaliteten fra Ravfund.dk og du vil sikkert møde mange på stranden som bruger Ravlygter i samme design og med sin helt unikke opbygning får du her en Ravlygte der lyser langt og dybt i vand, hvilket kendetegner Brightpower og samtidig får du indbygget hvidt lys så du hurtigt kan orientere dig på stranden. Hele serien af kombinations Ravlygterne har flere funktioner og med denne Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte som vil gøre din Ravjagt betydelig lettere med de forskellige funktioner.

Når du bruger en Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte kan du skifte mellem de forskellige funktioner ved at trykke let på tænd knappen, hvor Ravlygten så vil ændre lyset.

Denne Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte er en del af vores helt unikke serie af Ravlygter som får Ravet til at reflektere i en meget kraftig gul farve så det er meget lettere at se, især hvis Ravet er tørt og ikke ligger i vandet. Hele serien er bygget omkring samme koncept - nemlig at det skal være let at finde Rav og med Ravlygtens flere funktioner så du selv uden erfaring kan stoppe de store klumper i lommen.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Alle vores Ravlygter er vandtætte og nogle modeller tåler endvidere at blive tabt i vandet hvis uheldet skulle være ude. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores kunstige strand og du er velkommen til at medbringe din egen lygte for at sammenligne med denne Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Vidste du at Ravfund.dk yder 24 måneder ombytningsret på netop denne Ravlygte. Ønsker du indenfor 24 måneder fra købstidspunktet at opgradere din lygte til en større model eller måske en helt anden model er det muligt med denne Ravlygte. Du kan læse mere om vores ombytningsservice på vores webshop under punktet 'Ombyt din Ravlygte'

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Brightpower 30w / hvid 30w - kombinationslygte produceres hos Ravfund.dk


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test