Pris inkl. moms
109,00 DKR
Lagerantal:
544 stk.
Levering:
2-4 hverdage
1 stk. Lithium Batterier 18650

Producent: Keeppower
Med Beskyttelseskredsløb
Kapacitet: 3500 mAh
Spænding: 3,7V
Model: Button top
Vægt 49g

Dette batteri passer til alle vores Ravlygter der bruger 3 eller 4 batterier

1 stk. Keeppower 18650 - 3500 mAh (button top) fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet når vi sender varen fra vores lager.
Ved køb af kurser trækkes beløbet straks for at reservere din plads.


Bliv klogere på vores batterier til Ravlygter:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets batterier med lang batterilevetid og de er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du ikke skal skifte batterier i tide og utide. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer til din lygte så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor vi hurtigt kan hjælpe dig med det korrekte batteri.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger batterier med påtrykt mAh som ikke stemmer overens med virkeligheden, feks. 15.000 mAh på et 18650, hvilket ikke kan lade sig gøre. En hurtig test at mAh kan opnås ved at veje batteriet, jo højere vægt des flere mAh.

Alle vores Ravlygter leveres med Keeppower batterier hvis du tilkøber batterier. Batterierne er specielle batterier som skal oplades efter brug og batteritiden afhænger af den model lygte man vælger samt batteritypen. Vi har lavet en skitse der viser hvor lang tid din Ravlygte lyser med forskellige batterier, hvilket gælder for håndholdte Ravlygter.

Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*
© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test