Dette er en Crystal Clear 180w - Ultrapower Ultra wide og du finder teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos Ravfund.dk og forhandles kun via vores webshop og forretning. Vi anbefaler brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte.
Du kan se vores andre Crystal Clear Ravlygter ved at klikke her.

Vælger du Ravlygten med oplader og batterier leverer vi en Xtar MC4 til opladning af batterierne. Batterierne er altid Keeppower batterier, hvilket er det bedste batteri til lygte produkter. Vi leverer 3500mAh batterier i serien 18650 og 6000mAh i serien 26650.

Vælger du pakkeløsningen får du foruden oplader og batterier en af vores yderst populære teleskop Ravkese med samt Ravbriller, som gør det meget lettere at se Ravet i mørket.


***** MÆNGDERABAT *****
Køb 2 Ravlygter og spar 15%
Køb 3 Ravlygter og spar 20%
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
3299,00 DKR
Kun lygte uden oplader og batterier
Komplet ravlygte med Xtar oplader og Keeppower batterier
3599,00 DKR
Komplet ravlygte med Xtar oplader, Keeppower batterier, ravbriller og kese
3749,00 DKR
Lagerantal:
1 stk.
Levering:
1-2 dage
Crystal Clear 180w - Ultrapower - 3 generation.

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Denne 180w Crystal Clear Ravlygte er med den kraftige og brede lyskegle den kraftigste i serien og den helt nye generation 2 (juli 2022) er endnu kraftigere end den tidligere model. Modellen bygger på den seneste teknologi, hvor vi bruger en anden opbygning af LED som gør dem yderst kraftfulde kombineret med stor bredde. Ravlygten er forsynet med 12 x CCA3 UV LED, hvilket giver et yderst kraftigt og bredt lys og som for alle Crystal Clear reflekteres Ravet i en meget gul og klar farve i mørket.

Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 8
Lyskegle længde: max. 45m
Lyskegle bredde: max. 40m
Vanddybde: max. 75cm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 26650 Lithium
Mål og vægt: 240x115mm - 1095g
Effekt: 180w

Crystal Clear 180w - Ultrapower Ultra wide fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Denne Crystal Clear 180w - Ultrapower Ultra wide er en del af vores helt unikke serie af Ravlygter som får Ravet til at reflektere i en meget kraftig gul farve så det er meget lettere at se, især hvis Ravet er tørt og ikke ligger i vandet. Hele serien er bygget omkring samme koncept - nemlig at det skal være let at finde Rav så du selv uden erfaring kan stoppe de store klumper i lommen.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Med denne Crystal Clear 180w - Ultrapower Ultra wide får du en af de kraftigste Ravlygter som vi pt. kan producere og med den seneste teknologi omkring LED og du vil opleve en stor mængde lys under din Ravjagt. Med sin helt unikke opbygning får du her en Ravlygte som får Ravet til at reflektere i en meget gul farve som gør det lettere at se. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Crystal Clear 180w - Ultrapower Ultra wide har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet. Den nye udformning ef de brugte LED gør at denne Crystal Clear Bright lyser meget kraftigt men med et mindre strømforbrug end det var muligt for blot et år siden og det er en stor fordel da modellerne så holder længere tid pr. ladning

Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se dens lysintensitet og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Crystal Clear 180w - Ultrapower Ultra wide

Vidste du at Ravfund.dk i de fleste tilfælde kan servicere din Ravlygte på få timer hvis uheldet skulle være ude. Da en Ravlygte for mange er et helt uundværligt værktøj i Ravjagten er vi hos Ravfund.dk meget hurtige til at hjælpe dig videre hvis du mod forventning skulle få problemer med din Ravlygte.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores Crystal Clear Ravlygter udvikles i Nørresundby og produceres på vores adresse i Aalborg. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test