Den originale Ravlygte 24W - indbygget batteri, denne type Ravlygte egner sig godt til børn men også til den der gerne vil prøve kræfter med Ravjagten. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos vores samarbejdspartner. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller også selvom Ravlygten ikke er så kraftig som de professionelle Ravlygter især hvis lygten skal benyttes af et barn. Du kan se vores andre Begynder Ravlygter ved at klikke her.
Pris inkl. moms
599,00 DKR
Kun lygte uden batterier
Lagerantal:
73 stk.
Levering:
1-2 dage
Ravlygte 24W med indbygget batteri.

Lygten leveres med indbygget batteri og der medfølger oplader. Lygten betjenes let med den vandtætte kontakt som er placeret på Ravlygten. og du kan skifte mellem hvidt lys og UV lys under din Ravjagt. Der er strøm til ca. 2-4 times Ravjagt på en opladning afhængig af det valgte mode.

Denne Ravlygte er forsynet med 82 LED, hvilket giver et godt lys til jagten og du kan hurtigt skifte til hvidt lys for bedre orientering. Ravlygten kan endvidere bruges som pande Ravlygte ved at bruge det medfølgende pandebånd som kan sættes på Ravlygten.


Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 3
Lyskegle længde: max. 12m
Lyskegle bredde: max. 6m
Vanddybde: max. 15cm
Drift: Indbygget batteri på 9A
Drifttid pr. opladning: 2-4 timer
Mål og vægt: 210x130x40mm - 210g
Effekt: 24w

Den originale Ravlygte 24W - indbygget batteri fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Den originale Ravlygte 24W - indbygget batteri er som alle vores begynder Ravlygter stænktæt, hvilket betyder du kan bruge dem i regnvejr, hvilket giver dig mulighed for at lede efter Rav selv når vejret viser sig fra den dårlige side. og den egner sig fint til børn og begyndere.

Alle modellerne af begynder Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne selvom det er begynder Ravlygter. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.


Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte kan bruges i vandkanten men er bedst på land.

Har du aldrig prøvet Ravjagt før men gerne vil de hvordan Ravet reflekterer i virkeligheden er du velkommen på vores indendørs strand, hvor du kan få en demonstration af vores Ravlygter og du kan også se denne Den originale Ravlygte 24W - indbygget batteri i funktion.

Vil du gerne se en professionel Ravlygte i funktion og måske sammenligne den med denne begynder Ravlygte er du velkommen til at besøge os på vores indendørs strand i Nordjylland. Du finder vores åbningstider øverst på webshoppen.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test