Pris inkl. moms
199,00 DKR
Lagerantal:
40 stk.
Levering:
1-2 dage
Hurtigoplader som kan oplade med 2A

Opladeren kan oplade enten 4 stk. 18650 på samme tid eller 2 stk. 26650

Dette er en USB-drevet oplader, så den kan sættes i et hvilket som helst af dine eksisterende AC USB-vægadapterstik (fx Apple, Samsung osv.)


Der medfølger:
- XTAR MC4s oplader
- USB-opladerkabel
- Brugermanual


Teknisk information:

Batterimodel: se ovenfor
Ladestrøm: 2000ma
Antal slots: 4 stk.

Opladestrøm: 1a ved 2 batterier
Opladestrøm: 0,5a ved 4 batterier

Hurtigoplader fra Xtar til 4 batterier (uden batterier) fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Bliv klogere på vores batterier til Ravlygter:

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets batterier med lang batterilevetid og de er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du ikke skal skifte batterier i tide og utide. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer til din lygte så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor vi hurtigt kan hjælpe dig med det korrekte batteri.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger batterier med påtrykt mAh som ikke stemmer overens med virkeligheden, feks. 15.000 mAh på et 18650, hvilket ikke kan lade sig gøre. En hurtig test at mAh kan opnås ved at veje batteriet, jo højere vægt des flere mAh.

På nogle af vores lygter kan du bruge forskellige batterier for at øge drifttiden og vi kan hurtigt råde dig på mail, telefon eller i forretningen.

Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test