EpiPower Ravlygter

EpiPower Ravlygter producerer vi i mange modeller hvor nogle er meget kraftige og andre har et specielt lys, der gør Ravjagten meget lettere men fælles for dem alle er det yderst brede lys og jo højere effekt (Watt) jo kraftigere er lyset men med samme store bredde. Vores Epilygter er opdelt i EpiYellow, EpiLight og EpiPower, hvor EpiPower og EpiYellow er modellen med det buede glas. EpiYellow har en manipuleret bølgelængde, som gør Ravet meget gult. EpiLight lyser ikke så kraftigt men derimod meget bredt. Du finder alle vores Epi Ravlygter her på siden.


Ravlygtens strømforbrug

En EpiPower Ravlygte har et stort strømforbrug da vi bruger specielt udviklede LED for at opnå den store kegle bredde på lygten. Selvom Ravlygterne udvikler varme vil du ikke opleve dette som et problem da det helt specielle lygtehus afleder varmen perfekt. En EpiPower Ravlygte har ingen centerkegle og derfor vil du opleve at Ravlygten vil lyse med samme styrke i hele lyskeglens bredde. En centerkegle finder du på alle Pro Ravlygter.


Sådan ser Rav ud i mørket med EpiPower Ravlygter

Herunder har vi lavet nogle illustrationer der viser hvordan Rav ser ud i mørket med en EpiPower Ravlygte og en traditionel Ravlygte, det er dem vi kalder Pro Ravlygter. Du vil se at Ravet reflekteres på en lidt anden måde da vi har ændret bølgelængden for EpiPower Ravlygterne men du vil også se et yderst bredt keglelys som er mange gange bredere end de kraftigste Pro Ravlygter. Det første billede viser en traditionel Ravlygte i den kraftige ende af skalaen og her er der tale om en 135w Ravlygte som er en meget kraftig Ravlygte.

EpiPower Ravlygter og deres lys
Her er der vist en 135w professionel Ravlygte som er en meget kraftig Ravlygte der sagtens kan lyse 30-40m frem med en fair bredde for serien og vi ser også et kraftigt lys som er koncentreret om midten, disse typer Ravlygter lyser langt men ofte ikke særligt bredt, hvilket resulterer i alt Rav ikke ses.

EpiPower Ravlygte
Her er der vist en EpiPower på 150w som er den bredeste og kraftigste Ravlygte der findes og vi ser en bredde på Ravlygten som er meget stor men længden på lyset er noget mindre end for en traditionel Ravlygte. Disse Ravlygter er velegnet hvis man vil undersøge store arealer eller man er flere personer om den samme Ravlygte. Vi ser også Ravet reflekteres på en lidt anden måde pga. af Ravlygtens bølgelængde der er ændret.

Forskel på Ravlygter

EpiPower Ravlygter | Sådan lyser EpiPower Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test