Pris inkl. moms
1999,00 DKR
Lagerantal:
4 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Ravlygte 135W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund.dk er stolte af at kunne præsentere endnu en af Danmarks stærkeste Ravlygter. Rav lygten er forsynet med 9 x cree-bee a10 UV single LED samt 3 x cree-xhl 15u UV Highpower LED, hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys.

Lygten leveres inkl. 4 genopladelige batterier samt en oplader til opladning af batterierne.

Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 2-3 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 45m
Lyskegle bredde: max. 25m
Vanddybde: max. 55cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 3000mAh
Mål og vægt: 150x70mm - 615g
Effekt: 135w
Udgangseffekt: 158000 Lux
50cm spredning: 12800 Lux
100cm spredning: 5600 Lux

Kendte modelnumre:

ces48505

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Professionel Ravlygte 135W inkl. batterier og oplader har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med (hvis ikke andet er oplyst) så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel Ravlygte 135W inkl. batterier og oplader så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop når prisen overstiger 499 Kr.
.

Netop for denne Professionel Ravlygte 135W inkl. batterier og oplader så har du en ravlygte i mange år da den teknisk kan dække alle behov du har som professionel ravjæger.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk