Pro Yellow Ravlygter

Vores Pro Yellow Ravlygter adskiller sig fra en traditionel Ravlygte da vi har ændret den bølgelængde som Ravlygten lyser med og på den måde får vi Ravet til at reflektere i en anden farve som i dette tilfælde er en mørk kraftig gul farve. Vores Pro Yellow Ravlygter er mage til vores Pro Ravlygter bortset fra bølgelængden og måden Ravet reflekteres på så en 75w Pro og en 75w Pro Yellow har samme mænge lys dog vil vores øjne ikke kunne opfatte lyset på samme måde da bølgelængden er lavere for en Pro Yellow og det ser vi som svagere lys men Ravet vil reflektere på helt den samme afstand for de to lygter med den forskel at Ravet vil være noget mere gult med en Pro Yellow Ravlygte. Når du bruger en Pro Yellow under 50w vil du i vand opleve den har en lidt mindre gennemtrængningskraft end en Pro Ravlygte.


Sådan ser Rav ud i mørket med Pro Yellow Ravlygter

Herunder har vi lavet nogle illustrationer der viser hvordan Rav ser ud i mørket med en Pro Ravlygte og en Pro Yellow Ravlygte og i begge tilfælde er der brugt Ravlygter på 135w. Du vil se at Ravet reflekteres en del anderledes på Pro Yellow da bølgelængden på Ravlygterne er ændret, hvilket gør det meget lettere at se Ravet på afstand. Det første billede viser en Pro Ravlygte og det næste en Pro Yellow Ravlygte. Du finder alle vores Pro Yellow Ravlygter her på siden.

Professionel Ravlygte
Her er der vist en Pro Ravlygte på 135w som er den kraftigste Ravlygte i denne serie. Det er en Ravlygte som er meget kraftig. Disse Ravlygter er velegnet hvis man ikke har svært ved at spotte Ravet da Ravet vil blive reflekteret i en lys gul farve.

 Pro Yellow Ravlygte
Her er der vist en Pro Yellow Ravlygte på 135w og vi ser straks Ravet bliver reflekteret helt anderledes. Disse Ravlygter er velegnet hvis man har svært ved at spotte Ravet da Ravet med disse Ravlygter vil blive reflekteret i en kraftig mørk gul farve.

Forskel på Ravlygter

Pro Yellow Ravlygter | Sådan lyser Pro Yellow Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test