Brugt Ravlygte hos Ravfund.dk


Hos Ravfund.dk har vi hver uge brugte Ravlygter på auktion i vores køb og salgsgruppe på Facebook. Når du køber brugt Ravlygte hos Ravfund.dk så kan du altid være sikker på at få en 100% driftsikker Ravlygte da alle vores brugte Ravlygter gennemgår en kvalitetstest. Alle vores brugte Ravlygter kan leveres inkl. oplader og batterier, hvis du ønsker dette så du hurtigt er klar til Ravjagt og skulle uheldet være ude har du samme rettigheder som på vores nye produkter - nemlig 2 års garanti samt 2 års ombytningsret.

Ravlygter på auktion til billige penge

Følg med i vores auktioner over vores brugte Ravlygter, hvor prisen altid starter på 25 Kr. Vi afholder auktioner flere gange om ugen i vores Facebookgruppe og som medlem af gruppen er du velkommen til også at sælge din Ravlygte i gruppen. Du finder gruppen ved at klikke på billedet herunder.

Køb og salg af udstyr til Ravjagten

Få en kraftig Ravlygte for mindre

Måske du allerede har en mindre Ravlygte og ønsker en af vores meget kraftige Ravlygter, ja måske Danmarks kraftigste Ravlygte så kan du være heldig at vi har netop denne model på auktion som brugt Ravlygte og da vores brugte Ravlygte sælges via auktion kan der være mange penge at spare ved at handle brugt Ravlygte.

Keglestyrken er vigtig

Keglestyrken har afgørende betydning for hvor dybt du kan lyse i vandet og et keglestyrketal på 4-5 kan fint bruges på lavere vanddybde men ønsker du at gå i dybere vand på 50 cm eller mere vil du få mest ud at at vælge en af Bright Power Ravlygterne, hvor keglestyrken altid ligge fra 7-10. Jo højere keglestyrketal jo længere lyser Ravlygten også på land, hvilket er godt at vide, hvis du gerne vil kunne lyse langt.

Keglestyrke 0-2 - 0-10cm
Keglestyrke 2-4 - 10-30cm
Keglestyrke 4-6 - 30-50cm
Keglestyrke 6-8 - 50-80cm
Keglestyrke 8-9 - 80-110cm
Keglestyrke 10 - 115-190cm

Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte på siden her, hvor vi fortæller lidt om hvad der kan være den korrekte Ravlygte for dig. Bright Power Ravlygterne har yderst kraftig keglestyrke og egner sig derfor til brug i vandet men også på land da de lyser meget langt, hvilket har en stor fordel hvis du leder efter Rav i vandkanten da du så med lethed kan se hvad der ligger langt fremme. Du finder alle vores Bright Power Ravlygter her på siden.

Sådan ser du om det er Rav med Ravlygten

Brugt Ravlygte | Ravlygter | Ravjagt

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test