Gennemgang af de forskellige Ravlygte modeller

At finde rundt i junglen af Ravlygter kan være noget af en udfordring da der findes utroligt mange forskellige Ravlygter på markedet. I den video du finder nederst på siden kommer vi ind på de forskellige Ravlygter som vi hos Ravfund.dk producerer og da vi har mange special Ravlygter som du ikke kan finde andre steder håber vi denne Ravlygte intruduktion kan være en hjælp til dig når du skal vælge din første Ravlygte eller du måske står for at skal vælge en helt anden Ravlygte end den du har i dag og husk at du hos Ravfund.dk som den eneste forhandler i Danmark kan ombytte din Ravlygte indenfor 2 år.

En Ravlygtes styrke ligger ofte i dens keglestyrke som er den samlede mængde af Ravlygtens koncentrerede lysstyrke. Keglestyrken er det der får en Ravlygte til at lyse langt og også det der gør at Ravlygten kan bryde vand, hvis du vil gå ude i vandet og finde Rav. Desværre er der ikke alle Ravlygter der kan bruges i vandet, hvilket du mange gange ikke kan se ud fra de tekniske data men vi har her hos Ravfund.dk indført et begreb som hedder 'keglestyrke' som er et tal fra 0 - 9 og dette tal fortæller hvor meget centreret lys en Ravlygte har så jo højere tal jo længere vil Ravlygten kunne lyse og den vil også samtidig kunne bryde dybere vand. Går du feks. på stranden og leder efter Rav og aldrig kommer ud i vandet kan du som udgangspunkt bruge alle Ravlygter, selv de små begynder Ravlygter men kommer vandet i spil eller vil du gerne kunne lyse langt skal du have en Ravlygte der er konstrueret til dette formål.


Ravlygtens mange navne

Ravlampe, Ravlygte, UVlygte, UV lampe - kært barn har mange navne. Vi kalder lygterne for Ravlygter da det er en lygte vi går med og ikke en lampe, en lampe mener vi er sådan en der står hjemme på bordet med en lampeskærm på. Så betegnelsen ravlampe bruger vi ikke i daglig tale når vi snakker lygter til at oplyse Rav med. UVlygte er som sådan korrekt men da UV dækker over et meget stort område indeholdende UVA, UVB samt UVC dækker dette begreb ikke rigtigt den type lygte vi går med da en Ravlygte lyser ved en bølgelængde der ligger i området UVA så skulle man kalde en Ravlygte noget andet ville en UVA lygte være korrekt. Vores Ravlygter har vi inddelt i forskellige kategorier baseret på hvad Ravlygten kan så alle vores Ravlygter der hedder noget med 'Yellow' er Ravlygter der får Ravet til at reflektere i en kraftig gul farve, hvor de øvrige Ravlygter får Ravet til at reflektere i den normale lys gule farve for tørt Rav og mørk gule farve for vådt Rav og da farven mørk gul er meget lettere at se på stranden kan det være en fordel at anskaffe sig en Ravlygte i denne kategori eller feks. en Crystal Clear som også hører til denne katagori af Ravlygter der får Ravet til at reflektere meget kraftigt gult.


Ravlygte modellerne

Dette er Ravlygter som egner sig til børn og dem der vil prøve Ravjagt uden at betale en formue.
Dette er almindelige professionelle Ravlygter som alle har centreret lys.
I disse Ravlygter har vi ændret bølgelængden så Ravet reflekteres meget mere gult.
Disse Ravlygter er meget kraftige og konstrueret som Pro Ravlygterne men med yderst kraftig centerkegle.
Disse Ravlygter er meget kraftige Ravlygter med god bredde og længde.
Ravlygter til brug om dagen og i mørket har de en stor fordel da Ravet bliver ekstremt gult.
Ravlygter med meget stor bredde og ensartet kraftigt lys i hele bredden.
Ravlygter helt som EpiPower blot i Yellow modellen som gør Ravet meget gult.
Ravlygter med meget stor bredde og ensartet lys i hele keglens bredde.
Dette er vores startup sæt som alle indeholder en professionel Ravlygte, batterier, oplader, Ravbriller samt Ravkese.
Ravlygter som egner sig til børn og dem der vil prøve Ravjagt som her leveres inkl. Ravbriller.

Video gennemgang af Ravlygterne

I denne video gennemgår vi de forskellige Ravlygter og får kenskab til hvad de forskellige modeller kan under vores Ravjagt.


© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test