Find Rav på den nemme måde med begynderkomplet til Ravjagten


Hos Ravfund.dk har vi et stort udvalg af begynder Ravlygter som alle produceres hos vores samarbejdspartner og da vi anbefaler Ravbriller til alle begyndere har vi her samlet nogle af vores modeller inkl. Ravbrille til en reduceret pris. Vil du vide mere om den populære Ravjagt ved stranden så har vi samlet det på vores side, hvor du bla. kan læse om hvordan Ravjagt foregår om dagen i dagslys og hvordan det foregår om natten.
Er du i tvivl om hvilken lygte der passer dig bedst så finder du information om valg af korrekt Ravlygte her: Sådan vælger du korrekt lygte

Når du køber en Begynder Ravlygte hos Ravfund.dk betaler vi forsendelsen hvis det samlede beløb er mere end 498 Kr. Begynder Ravlygter er det ideelle valg, hvis du ikke er helt sikker på om Ravjagt er noget for dig og alle Ravlygterne på denne side kan sagtens bruges til Ravjagt dog lyser de langtfra ligeså langt og bredt som vores professionelle serier af Ravlygter.

Vil du se hvordan Ravet reflekterer i mørket kan du finde information her: Sådan ser Rav ud i mørket
Mange som vil prøve kræfter med Ravjagt starter ofte med en begynderlygte for at se om det er en interesse der kan fange en og i de fleste tilfælde bliver man bidt af denne sport og samtidig får man en god portion motion med i Ravjagten.

Er du i tvivl om du skal starte med en lille lygte og senere skifte til en større lygte så er du velkommen til at komme forbi forretningen og få en snak og gode råd om valg af korrekt Ravlygte.

De helt små begynderlygter på 3-4w lyser mange gange så svagt at det kan være svært at se Ravet for det utrænede øje og da prisforskellen ikke er så stor kan det være en god ide at vælge min. 10w hvis det er en begynder ravlygter du vil starte med.

Alle begynder Ravlygterne bruger batterier af typen AA og de bruger 3 eller 6 stk.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*


begynderkomplet UV Ravlygter

begynderkomplet UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test