Sådan virker en Ravlygte

En Ravlygte er en rigtig smart opfindelse da den får Ravet til at reflektere i mørket så vi med lethed kan finde Ravet. Når du bruger en Ravlygte i mørket så vil Rav og en hel del andre materialer reflektere i forskellige farver og efter lidt tid får du hurtigt sporet dig ind på hvad der er hvad så du ikke får fyldt lommerne med døde krabber og andre sjove ting fra stranden. Rav som er det vi er interesseret i reflekterer en farve der er lys gul men ved at ændre på Ravlygtens specifikationer kan vi producere Ravlygter der får Ravet til at reflektere i en mørk gul farve og derved bliver det endnu lettere at se Ravet i mørket. Når du bruger en Crystal Clear i dagslys kræver det lidt øvelse da Ravjagten her foregår på en lidt anden måde end i mørket hvor du ofte gennemsøger et større stykke strand men i dagslys tænder du først Ravlygten når du befinder dig på et sted, hvor du formoder der kan være Rav og så lyser du ind i området og er der Rav i området vil du se det oplyses i en blågrøn til gulgrøn nuance. En Crystal Clear er en Ravlygte, hvor vi bla. har manipuleret med bølgelængden så lygten kan få Ravet til at reflektere i dagslys samtidig får disse Ravlygter Ravet til at reflektere i en helt ekstremt gul farve i mørket.


Derfor virker en almindelig lygte ikke

En almindelig lommelygte vil ikke frembringe en reflektion i Ravet da den bølgelængde som en almindelig lommelygte har er forkert og dermed ikke kan aktivere de mikroorganismer der bla. findes i Ravet. Som du kan se på billedet herunder vil en almindelig lommelygte brugt i mørket blot få Ravet til at se ud som det vil gøre i dagslys uden en lygte.


 

Sådan virker en Ravlygte

Få svar på mange flere spørgsmål herunder eller kontakt os på 71711171

Her kan du se billeder og få et indblik i hvordan de forskellige modeller Ravlygter får Ravet til at reflektere i mørket.
Information omkring hvad du skal se efter inden du køber din første Ravlygte så du får mest ud af Ravjagten.
Crystal Clear er navnet på Ravlygter der kan bruges om dagen og selvfølgelig også i mørket med store fordele.
I serien af Ravlygter med stor bredde findes der tre forskellige modeller: EpiPower, EpiYellow samt EpiLight.
Sådan virker en Ravlygte

Find Rav med Ravlygte | Sådan virker en Ravlygte | Ravjagt med Ravlygte

© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test