Sådan virker en Ravlygte

En Ravlygte er en rigtig smart opfindelse da den får Ravet til at reflektere i mørket så vi med lethed kan finde Ravet. Når du bruger en Ravlygte i mørket så vil Rav og en hel del andre materialer reflektere i forskellige farver og efter lidt tid får du hurtigt sporet dig ind på hvad der er hvad så du ikke får fyldt lommerne med døde krabber og andre sjove ting fra stranden. Rav som er det vi er interesseret i reflekterer en farve der er lys gul men ved at ændre på Ravlygtens specifikationer kan vi producere Ravlygter der får Ravet til at reflektere i en mørk gul farve og derved bliver det endnu lettere at se Ravet i mørket.


Derfor virker en almindelig lygte ikke

En almindelig lommelygte vil ikke frembringe en reflektion i Ravet da den bølgelængde som en almindelig lommelygte har er forkert og dermed ikke kan aktivere de mikroorganismer der bla. findes i Ravet. Som du kan se på billedet herunder vil en almindelig lommelygte brugt i mørket blot få Ravet til at se ud som det vil gøre i dagslys uden en lygte.


 

Sådan virker en Ravlygte

Få svar på mange flere spørgsmål herunder eller kontakt os på 71711171

Her kan du se billeder og få et indblik i hvordan de forskellige modeller Ravlygter får Ravet til at reflektere i mørket.
Information omkring hvad du skal se efter inden du køber din første Ravlygte så du får mest ud af Ravjagten.
Crystal Clear er navnet på de Ravlygter der gør Ravet meget lettere at se i mørket og derved gør din jagt lettere.
I serien af kombinations Ravlygter finder du feks. lygter med indbygget hvidt lys eller skift mellem Crystal Clear og Brightpower.
Sådan virker en Ravlygte

Find Rav med Ravlygte | Sådan virker en Ravlygte | Ravjagt med Ravlygte

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test