Kombinations Ravlygter til Ravjagten

Kombinations Ravlygterne har vi udviklet i 2022 og med en kombinations Ravlygte har du mulighed for at få det bedste fra to forskellige lygter i den samme Ravlygte. Du kan feks. få en kombinations Ravlygte hvor det er muligt at skifte mellem den meget kraftfulde Brightpower og den yderst populære Crystal Clear som gør Ravet meget let at finde, hvilket er en stor fordel da du på denne måde kan bruge Brightpower delen til at lyse langt med eller måske på dybt vand og Crystal Clear delen når du skal gennemsøge et interessant område med tang, Ravpindelag eller andet af interesse da intet Rav uanset størrelse undslipper lyset fra en Crystal Clear.


Teknikken bag kombinations Ravlygterne

For at få en Ravlygte til at have flere funktioner kræver det i første omgang noget elektronik der kan styre et skift mellem de forskellige lygte modeller, hvilket vi udviklede i efteråret 2021. Derefter skulle der laves lygtehoveder med flere typer 'pærer' så man hurtigt kunne lave et skift mellem de to funktioner. Kombinations Ravlygterne findes kun i et design da vi ellers skulle udvikle nyt elektronik og hoveder til de forskellige designs vi bruger, hvilket vi valgte ikke at gøre for at kunne holde prisen på de nye kombinations Ravlygter på et rimeligt prisleje.


Fordelene ved en kombinations Ravlygte

Der findes mange meget store fordele ved at bruge en kombinations Ravlygte fremfor en Ravlygte med en funktion. Med en kombinations Ravlygte er det feks. muligt at vælge en Ravlygte model, feks. Crystal Clear med indbygget hvidt lys så man meget hurtigt kan orientere sig på stranden uden først og skal til at finde den alm. lygte med hvidt lys nede i rygsækken eller i lommen. Det kunne også være man ofte gik på dybere vand og her er det yderst vigtigt at kunne orientere sig så her vil en kombination mellem Brightpower og hvidt lys være optimalt. Foruden hvidt lys og UV lys i kombinations Ravlygten har man selvfølgelig også mulighed for at vælge to forskellige typer UV lys - det kunne feks. være Crystal Clear og Brightpower.


De forskellige modeller kombinations Ravlygter

Vi producerer kombinations Ravlygterne i flere modeller, hvor nogle kan skifte mellem hvidt lys og en model Ravlygte og andre kan skifte mellem to forskellige modeller Ravlygter. Du kan se vores forskellige modeller af kombinations Ravlygter her på siden: kombinations Ravlygter
Du kan også se en video instruktion af lygterne herunder:


Kombinations Ravlygter

Kombinations Ravlygter | Nem Ravjagt | Rav i mørket