Sådan skal du bruge din Ravlygte

Der findes et utroligt stort udvalg af forskellige Ravlygter men ens for dem alle er heldigvis at du skal bruge dem på den samme måde. En Ravlygte er primært udviklet til brug i mørket og når du kommer frem til stranden et det ganske simpelt da du blot skal tænde for lygten og så er du i gang. Med en håndholdt Ravlygte skal du pege lygtens hoved ned mod strandens overflade og du kan med fordel dreje hånden fra side til side for at dække et større areal. Har du en kraftig og koncentreret Ravlygte kan du ofte lyse 30-50m frem og det betyder du hurtigt kan få et overblik over det område du bevæger dig i.


Lys aldrig på andre eller dig selv

Du skal aldrig lyse på andre da det er yderst generende og generalt kan man sige at en Ravlygte altid skal pege mod jorden når den er tændt. Der sker dog ikke noget hvis du kommer til kortvarigt at lyse på dig selv men du vil de næste minutter have svært ved at orientere dig i mørket. Det er vigtigt at især børn får fortalt dette da de mange gange bruger Ravlygterne som 'lys sværd' og det er ikke en korrekt måde at bruge lygterne på - heller ikke selvom det er børne eller begynder Ravlygter. Du kan med fordel bruge Ravbriller så bliver du ikke generet af lyset fra Ravlygten hvis du kommer til at lyse op mod dit hoved samt hvis andre på stranden skulle pege på dig med deres Ravlygte.

Hvad hvis Ravlygten løber tør for strøm ?

Alle vores Ravlygter er lavet så det er yderst let at skifte batterierne på stranden, hvis der skulle blive behov for dette. Husk altid at bruge de korrekte batterier som passer til den model Ravlygte du har og at vende dem korrekt i Ravlygten.

Fordele ved kombinations Ravlygter

Der findes mange meget store fordele ved at bruge en kombinations Ravlygte fremfor en Ravlygte med en funktion. Med en kombinations Ravlygte er det feks. muligt at vælge en Ravlygte model, feks. Crystal Clear med indbygget hvidt lys så man meget hurtigt kan orientere sig på stranden uden først og skal til at finde den alm. lygte med hvidt lys nede i rygsækken eller i lommen. Det kunne også være man ofte gik på dybere vand og her er det yderst vigtigt at kunne orientere sig så her vil en kombination mellem Brightpower og hvidt lys være optimalt. Foruden hvidt lys og UV lys i kombinations Ravlygten har man selvfølgelig også mulighed for at vælge to forskellige typer UV lys - det kunne feks. være Crystal Clear og Brightpower.

 

Sådan bruges en Ravlygte

Få svar på mange flere spørgsmål herunder eller kontakt os på 71711171

Her kan du se billeder og få et indblik i hvordan de forskellige modeller Ravlygter får Ravet til at reflektere i mørket.
Information omkring hvad du skal se efter inden du køber din første Ravlygte så du får mest ud af Ravjagten.
Crystal Clear er navnet på de Ravlygter der gør Ravet meget lettere at se i mørket og derved gør din jagt lettere.
I serien af kombinations Ravlygter finder du feks. lygter med indbygget hvidt lys eller skift mellem Crystal Clear og Brightpower.
Sådan ser du om det er Rav med Ravlygten

Brug af Ravlygte | Sådan bruges en Ravlygte | Rav i mørke

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test