Hvad er en Ravkese ?

En Ravkese er for mange Ravjægere helt uundværligt og man bruger en Ravkese både om dagen og i mørket og en Ravkese har været brugt lagt tid før Ravlygten blev opfundet. Ravkesen er i sin enkelthed 'blot' en si hvor der er påmonteret et kosteskaft sådan sagt lidt simpelt men da mange har specielle ønsker til Ravkesen findes de i rigtig mange udformninger. De Ravkeser vi producerer bruges primært til at 'fiske' Ravet op af vandet så man ikke behøvet at få fingrene ned i det til tider pænt kolde vand. På de fleste af vores Ravkeser er der påmonteret en krog på bagsiden af kesen og denne bruges til feks. at vende tang så man heller ikke skal have fingrene ned i det.


Hvornår bruges Ravkesen sammen med en Ravlygte ?

Du kan bruge en Ravkese uanset om du går på Ravjagt om dagen eller i mørket og ofte vil du i mørket finde ting i sandet som kræver en ekstra undersøgelse og her kan man med lethed samle emnet op uden at skulle bukke sig ned, hvilket skåner ryggen.


Sådan laver vi vores Rav keser

Vi har flere modeller Rav keser og de mest populære er de runde Rav keser som laves i flere forskellige størrelser. Alle Ravkeserne er produceret i rustfrit syrefast stål. Vores modeller med teleskop stang er ligeledes produceret i rustfri stål dog i et tyndere materiale for at holde vægten nede og vi har dem i 80cm længde og 145cm længde. Vores Ravkeser med fast skaft er produceret i vores smedeproduktion som er beliggende i Aalborg. Vores Ravkeser med grønt net leveres uden skaft ved forsendelse. Modellerne med telestopskaft er inkluderer skaft. Vægten på Ravkeserne ligger mellem 220 og 400g.


Rav kese
Traditionel Ravkese i vores populære serie, den viste model er 24cm i diameter og vejer kun 390g. Modellen er med fine masker så selv de små stykker Rav bliver tilbage i nettet. Modellen findes i flere varianter både som rund og trekantet.

Rav-kese
Teleskop Rav kese som er yderst handy da den ikke fylder ret meget når den er slået sammen. Den viste model har en fuld længde på 85cm og den er 16cm i diameter og vejer kun 220g. Vi har også denne model i flere varianter bla. samme model blot med en teleskop længe på 145cm. Alle modellerne med teleskop skaft er produceret i rustfri stål.Herunder kan du se et videoklip der viser brug af Ravkesen i vandet.


Ravkese

Få svar på mange flere spørgsmål herunder eller kontakt os på 71711171

Her kan du se billeder og få et indblik i hvordan de forskellige modeller Ravlygter får Ravet til at reflektere i mørket.
Information omkring hvad du skal se efter inden du køber din første Ravlygte så du får mest ud af Ravjagten.
Crystal Clear er navnet på de Ravlygter der gør Ravet meget lettere at se i mørket og derved gør din jagt lettere.
I serien af kombinations Ravlygter finder du feks. lygter med indbygget hvidt lys eller skift mellem Crystal Clear og Brightpower.
Sådan virker en Rav kese

Rav kese | Ravjagt med Rav kese | Ravjagt med Ravlygte

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test