Find Rav på den nemme måde med kombiravlygter til RavjagtenLygteforskel

Kombinations Ravlygterne er Ravlygter hvor du har flere funktioner i samme lygte og du skifter hurtigt mellem disse funktioner ved et let tryk på tænd knappen. Med en kombinations Ravlygte får du flere lygter i samme lygte, feks. Crystal Clear og Brightpower, hvis du gerne vil kunne lyse langt og samtidig kunne se de små stykker Rav med lethed eller feks. Crystal Clear og hvidt lys så du hurtigt kan orientere dig på stranden.

Vi anbefaler Ravbriller til alle kombinations Ravlygter, som foruden beskyttelse af øjnene gør det meget lettere at se Ravet på stranden.At finde Rav er ikke så svært og alle kan lære det men måske du har svært ved at finde ud af hvor du finder Rav, hvornår du finder Rav og hvad forskellen er på de mange forskellige Ravlygter så har vi samlet alt vores materiale omkring Ravjagt her på vores hjemmeside. Det er også her du finder Danmarks eneste opdatere kort over de steder der findes Rav i Danmark og du kan finde Rav hele året men det er bedst fra september til maj.Crystal Clear / Brightpower
Stor længde, op til 50m
Lille bredde, op til 15m
Velegnet på strand
Velegnet i vandet
Vægten er 440g
Ravet får en kraftig gul farve
Mulighed for skift til hvid lys
Fair længde, op til 22m
Lille bredde, op til 12m
Velegnet på strand
Vægten er 440g
1899,00 DKR
0 stk. på lager
Produceres på bestilling
Crystal Clear / Brightpower
Stor længde, op til 55m
Stor bredde, op til 30m
Velegnet på strand
Velegnet i vandet
Vægten er 440g
Kraftig Ravlygte til dybt vand
Mulighed for skift til hvidt lys
Stor længde, op til 50m
Stor bredde, op til 25m
Velegnet på strand
Vægten er 440g


Bliv klogere på kombinations Ravlygterne:

Vores serie af kombinations Ravlygter adskiller sig væsentligt fra vores andre Ravlygter da du i samme lygte kan have flere funktioner og hurtigt kan skifte mellem disse funktioner.

Kombinations Ravlygterne udvikles i Nørresundby og Aalborg hvor vi har vores produktion men du vil også kunne købe kombinations Ravlygterne hos vores samarbejdspartnere.

Alle Ravlygterne i denne kategori bruger specielle batterier som skal oplades efter brug og batteritiden afhænger af den model lygte man vælger samt batteritypen. Vi har lavet en skitse der viser hvor lang tid din Ravlygte lyser med forskellige batterier

Samtidig er der stor forskel på de opladere som bruges til at oplade batterierne med og en opladning tager typisk fra 4-20 timer afhængig af den oplader du bruger. Du kan på denne side læse mere om opladnings tiden for din oplader

Alle opladere og batterier som sælges hos Ravfund.dk er selvfølgelig CE mærkede.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*


kombiravlygter UV Ravlygter

kombiravlygter UV Ravlygter | Kvalitets Ravlygter

© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test