EpiLight Ravlygter

EpiLight Ravlygter producerer vi i 3 forskellige modeller på 30w, 60w samt en 90w og det er alle Ravlygter med meget stor kegle bredde. EpiLight Ravlygter lyser ikke så kraftigt som EpiPower men derimod lyser de et meget stort område op i bredden så disse Ravlygter er feks. velegnede hvis man vil være flere om den samme Ravlygte, det kunne være en forældre med et eller flere børn. En EpiLight Ravlygte har ikke så stort et strømforbrug som EpiPower og EpiYellow da vi bruger en anden teknik for at opnå den store kegle bredde på lygten. En EpiLight Ravlygte har ingen centerkegle og derfor vil du opleve at Ravlygten vil lyse med samme styrke i hele lyskeglens bredde. En centerkegle finder du på alle Pro Ravlygter. Du finder alle vores Epi Ravlygter her på siden.


EpiLight Ravlygter har ikke så kraftigt lys

Herunder har vi lavet nogle illustrationer der viser hvordan Rav ser ud i mørket med en EpiPower Ravlygte og en EpiLight Ravlygte. Du vil se at Ravet reflekteres på næsten samme måde for de to modeller da bølgelængden næsten er den samme dog vil krafterne i lyset være kraftigere for EpiPower. Det første billede viser en 150w EpiPower Ravlygte som er den kraftigste i serien som er en meget kraftig Ravlygte med bredt lys.

EpiPower Ravlygte og dens lys
Her er der vist en EpiPower på 150w som er den bredeste og kraftigste Ravlygte der findes og vi ser en bredde på Ravlygten som er meget stor og samtidig har mange kræfter. Disse Ravlygter er velegnet hvis man vil undersøge store arealer eller man er flere personer om den samme Ravlygte.

EpiLight Ravlygte og dens lys
Her er der vist en EpiLight på 90w som er den kraftigste Ravlygte i denne serie og vi ser en bredde på Ravlygten som er meget stor men ikke så kraftig som for den store 150w EpiPower. Disse Ravlygter er velegnet til store arealer og flere personer der vil dele samme Ravlygte og prisen for disse EpiLight er noget mindre end for EpiPower. Vi ser også Ravet reflekteres på en lidt anden måde pga. af Ravlygtens bølgelængde der er ændret.

Forskel på Ravlygter

EpiLight Ravlygter | Sådan lyser EpiLight Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test