Pris inkl. moms
2999,00 DKR
Uden batterier og oplader:
2599,00 DKR
Lagerantal:
5 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel EpiPower Ravlygte 150W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Dette er en EpiPower lygte som er noget anderledes end almindelige ravlygter.
Vores EpiPower lygter lyser alle meget bredt og ikke så langt og du vil opleve at lyset har samme styrke i hele keglens bredde og ikke kun i midten som en almindelig ravlygte. Vores EpiPower lygters bredde bestemmes bla. af linsens ° men også mængden af LED i lygten. Ved større ° tal øges bredden og længden bliver lidt kortere.
EpiPower lygterne forhandles og produceres kun hos Ravfund.dk

Professionel Ravlygte som er forsynet med 10 x cree-xhl 15u UV Highpower LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et yderst kraftigt og bredt lys.
Denne Ravlygte har en lyskegle vidde på op til 40m samt en stor og ensartet bredde.

Lygten leveres inkl. oplader samt 4 genopladelige batterier på 3000mah med en CDR på 20a, hvilket sikrer dig lang levetid på batterierne.


Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 2-3 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 35m
Vanddybde: max. 35cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 3000mAh
Mål og vægt: 150x69mm - 658g
Effekt: 150w
Udgangseffekt: 251000 Lux
50cm spredning: 37300 Lux
100cm spredning: 3800 Lux

Kendte modelnumre:

ces48481

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores EpiPower og EpiLight Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Professionel EpiPower Ravlygte 150W inkl. batterier og oplader Er du en af ravjægerne på stranden med noget af det bedste udstyr indenfor ravjagt der findes på markedet. Alle vores ravlygter bruger den seneste model LED som sikrer dig lang holdbarhed på batterierne da strømforbruget i de nye LED er reduceret i forhold til tidligere modeller.

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel EpiPower Ravlygte 150W inkl. batterier og oplader så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Netop for denne Professionel EpiPower Ravlygte 150W inkl. batterier og oplader så har du en ravlygte i mange år da den teknisk kan dække alle behov du har som professionel ravjæger og du bliver i stand til at kunne se rav på lang afstand uanset om det befinder sig i vandet eller på land og du vil ikke opleve problemer da denne ravlygte med lethed kan lyse gennem vandet på dybder som beskrevet under teknisk information.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk