Dette er en Professionel EpiPower Ravlygte 150W og du finder teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model Ravlygte er udviklet hos Ravfund.dk og forhandles kun via vores webshop og forretning. Vi anbefaler brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte.
Denne type Ravlygte har et meget bredt lys uden centerkegle, hvilket betyder et stort stykke af stranden vil blive oplyst. Du kan læse mere om serien af Epi modellerne under punktet 'Valg af korrekt Ravlygte'.

Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
2199,00 DKR
Kun lygte uden oplader og batterier
Inkl. Xtar VC4 oplader og batterier på 3000Mah
2499,00 DKR
Lagerantal:
2 stk.
Levering:
1-2 dage
Professionel EpiPower Ravlygte 150W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Dette er en EpiPower lygte som er noget anderledes end almindelige ravlygter.
Vores EpiPower lygter lyser alle meget bredt og ikke så langt og du vil opleve at lyset har samme styrke i hele keglens bredde og ikke kun i midten som en almindelig ravlygte. Vores EpiPower lygters bredde bestemmes bla. af linsens ° men også mængden af LED i lygten. Ved større ° tal øges bredden og længden bliver lidt kortere.
EpiPower lygterne forhandles og produceres kun hos Ravfund.dk

Professionel Ravlygte som er forsynet med 10 x cree-xhl 15u UV Highpower LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et yderst kraftigt og bredt lys.
Denne Ravlygte har en lyskegle vidde på op til 40m samt en stor og ensartet bredde.

Lygten leveres uden genopladelige batterier og oplader som kan tilkøbes hvis du ønsker det.

Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 4
Lyskegle længde: max. 30m
Lyskegle bredde: max. 30m
Vanddybde: max. 35cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium
Mål og vægt: 150x69mm - 480g
Effekt: 150w
Udgangseffekt: 251000 Lux
50cm spredning: 37300 Lux
100cm spredning: 3800 Lux

Professionel EpiPower Ravlygte 150W fra Ravfund.dk

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 19/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb for mere end 499 Kr.

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Med denne Professionel EpiPower Ravlygte 150W får du en af de kraftigste Ravlygter som vi pt. kan producere og du vil opleve en stor mængde lys under din Ravjagt. Dette er en helt unik Ravlygte som kan tilfredsstille de fleste Ravjægere. Hele Epi serien af Ravlygter har meget stor bredde og med denne Professionel EpiPower Ravlygte 150W får du en Ravlygte som med lethed kan finde Rav der ligger 5-15m til højre og venstre for dig pga. dens bredde.

Når du bruger en Professionel EpiPower Ravlygte 150W vil du opleve et meget behageligt lys der ikke generer øjnene da centerkeglen er fjernet og erstattet af et ensartet blødt lys i hele lygtens bredde.

Denne Professionel EpiPower Ravlygte 150W er som alle vores professionelle Ravlygter vandtæt så skulle der være regnvejr er det ikke noget problem med denne Ravlygte. LED teknologien er helt unik for denne Ravlygte og her benytter vi vores specialfremstillede LED som vi får produceret hos verdens største virksomhed indenfor sit felt, hvilket sikrer dig den bedste kvalitet.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Alle vores Ravlygter er vandtætte og nogle modeller tåler endvidere at blive tabt i vandet hvis uheldet skulle være ude. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores kunstige strand og du er velkommen til at medbringe din egen lygte for at sammenligne med denne Professionel EpiPower Ravlygte 150W

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandkanten.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted.

Vidste du at Ravfund.dk i de fleste tilfælde kan servicere din Ravlygte på få timer hvis uheldet skulle være ude

Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.
Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.
Professionel EpiPower Ravlygte 150W produceres hos Ravfund.dk


Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*
© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test