Pris inkl. moms
29,00 DKR
Lagerantal:
318 stk.
Levering:
1-2 dage
Ønsker du mere end et sæt findes disse under vores begynder Ravlygter, hvor der kan bestilles flere både med og uden glas med Ravstykker.

Vil du gerne prøve kræfter med Ravjagt uden at bruge mange penge så har du mulighed for at købe vores 21 LED Ravlygte og samtidig får du en bøtte med Ravstykker i forskellig størrelse så har du mulighed for at øve dig med Ravlygten.

Glasset er 6cm høj og 5,5 cm i diameter. Ravstykker vejer fra 0,5g til 1g.
Ravlygten kan med lethed lyse 3-4 m frem.

***** Max 1 Ravbøtte og Ravlygte pr. kunde. *****

PS: bestilles der mere end 1 Ravbøtte og Ravlygte sletter systemet automatisk de ekstra bestilte.

Dette sæt kan afhentes gratis i vores forretning (1 sæt pr. familie) men koster 29 Kr. her på webshoppen som dækker emballage og pakning - dertil kommer levering.

Ravlygte inkl. glas med Ravstykker fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Bøtte med forskellige Ravstykker samt 21LED RavlygteNår du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test