Dette er en Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower som er det vi i daglig tale kalder en traditionel Ravlygte dog med et meget kraftigt lys og for nogle modeller også bredt lys. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos Ravfund.dk. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte da lygtens lys er koncentreret og meget kraftigt. Du kan se vores andre Bright Power Ravlygter ved at klikke her.

Vælger du Ravlygten med oplader og batterier leverer vi en Xtar MC4 til opladning af batterierne. Batterierne er altid Keeppower batterier, hvilket er det bedste batteri til lygte produkter. Vi leverer 3500mAh batterier i serien 18650 og 6000mAh i serien 26650.

Vælger du pakkeløsningen får du foruden oplader og batterier en af vores yderst populære teleskop Ravkese med samt Ravbriller, som gør det meget lettere at se Ravet i mørket.


***** MÆNGDERABAT *****
Køb 2 Ravlygter og spar 15%
Køb 3 Ravlygter og spar 20%
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
3299,00 DKR
Kun lygte uden oplader og batterier
Komplet ravlygte med Xtar oplader og Keeppower batterier
3599,00 DKR
Komplet ravlygte med Xtar oplader, Keeppower batterier, ravbriller og kese
3749,00 DKR
Lagerantal:
0 stk.
Produceres på bestilling
Levering:
8-14 dage
Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund.dk er stolte af at kunne præsentere denne Brightpower Ravlygte på 144w. Ravlygten er opbygget med vores unikke highbeam LED der med de vinklede LED gør Ravlygten ekstrem lysstærk med god bredde, denne model er forsynet med 12 x BPA4 UVA LED med en manipuleret bølgelængde.

Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 10
Lyskegle længde: max. 85m
Lyskegle bredde: max. 45m
Vanddybde: max. 170cm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 26650 Lithium
Mål og vægt: 240x115mm - 1095g
Effekt: 144w highbeam

Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower fra Ravfund.dk

Varen er pt. ikke på lager men vi sender så snart varen igen kommer på vores lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Denne Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower er som alle vores professionelle Ravlygter vandtæt så skulle der være regnvejr er det ikke noget problem med denne Ravlygte og kvaliteten er helt i top da vi bruger vores helt unikke LED teknologi som giver et godt og kraftigt lys.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Med denne Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower får du en yderst kraftig Ravlygte med det velkendte design som kendetegner kvaliteten fra Ravfund.dk og du vil sikkert møde mange på stranden som bruger dette design men med betydeligt svagere lys end du vil opleve med denne Bright Power Ravlygte. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet.

Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se dens lysintensitet og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Brightpower Ravlygte 144W - Ultrapower

Vidste du at Ravfund.dk yder 24 måneder ombytningsret på netop denne Ravlygte. Ønsker du indenfor 24 måneder fra købstidspunktet at opgradere din lygte til en større model eller måske en helt anden model er det muligt med denne Ravlygte. Du kan læse mere om vores ombytningsservice på vores webshop under punktet 'Ombyt din Ravlygte'

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test