Ultra Boost Ravlygter

Ultra Boost Ravlygter er en videre udvikling af vores populære Pro Ravlygter og de ligner også næsten de modeller vi producerer i Pro serien men centerkeglen er meget kraftige sammen med bredden af lyset.


Teknikken bag Ultra Boost Ravlygten

En Ultra Boost Ravlygte bygger på samme teknik som en Bright Power Ravlygte men da vi har ændret på bølgelængden reflekteres Ravet mere gult end det er gældende for Bright Power. Ultra Boost er opbygget med en helt ny type LED som vi har fået udviklet til formålet, hvor center lyset er vinklet anderledes og derved giver et meget kraftig center.

Keglestyrken er vigtig

Keglestyrken har afgørende betydning for hvor dybt du kan lyse i saltvand og for Ultra Boost Ravlygterne vil keglestyrken altid ligge fra 7-9, hvor keglestyrke 9 er det kraftigste. Bredden på lyset vil for en Ultra Boost Ravlygte næsten være det samme uanset hvilken model du vælger.

Keglestyrke 0-2 - 0-10cm
Keglestyrke 2-4 - 10-30cm
Keglestyrke 4-6 - 30-50cm
Keglestyrke 6-8 - 50-80cm
Keglestyrke 8-9 - 80-110cm

Når du skal vælge en Ravlygte er det vigtigt at vide om du vil gå i vandet, på land eller begge dele og her skal du kikke på den data vi oplyser som hedder 'keglestyrke' keglestyrken er et tal som angives fra 0 til 10 hvor 10 er kraftigst. Jo højere keglestyrke en Ravlygte har jo dybere kan den lyse i vandet og samtidig også længere på land. Du kan læse mere om valg af korrekt Ravlygte på siden her. Alle Ultra Boost Ravlygterne har meget kraftig keglestyrke og egner sig derfor til brug i vandet men i høj grad også på land da lyset er bredt, hvilket har en stor fordel hvis du vil oplyse et større område samtidig med Ravlygten lyser bredt. Du finder alle vores Ultra Boost Ravlygter her på siden.


Ultra Boost Ravlygte
Pro Ravlygter

Ultra Boost Ravlygter | Kraftige Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test