Så er vi klar til Ravjagten - hvad skal vi kikke efter på stranden og i vandet ?


På stranden

Går du på stranden skal du kikke efter Ravpindelag og dette findes ofte på strækninger uden strand - altså der hvor der altid er vand ved højvande. Ravpindelag er små eller store træstykker, søstjerner, svampe og andet som mågerne lystigt spiser af.

Går du i vandet

I vandet skal du ligeledes se efter Ravpindelag men også forhindringer som feks. siv og ålegræs da Ravet vil gemme sig her.

Muslingebunker og strandskaller

Støder du på friske bunker af muslinger og skaller så kan der sagtens være mindre stykker Rav i dette, ofte ligger det øverst men det kan sagtens grave sig ned i bunkerne.
I klippet herunder ser du et udsnit fra vores Ravkurser, hvor der forklares om fund steder, disse kurser afholdes i sæsonen og du kan se vores ledige Ravkurser her kommer vi også ind på hvordan vinden og strømmen skal være for at der kommer rav ind til kysten og så taler vi om hvordan vi finder og følger Ravpindelaget under vores Ravjagt.


Vidste du at Ravfund.dk har Danmarks mest aktive Facebookgruppe for begyndere i Ravjagt? Du finder gruppen via dette link: Ravjagt for begyndere


Brug en Ravlygte til at finde Rav

Find Rav | Hjælp til Ravjagten


Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Vil du gerne se en af vores Ravlygter i funktion eller evt. teste din egen er du altid velkommen på vores indendørs strand i Nordjylland.

Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se hvor godt den lyser og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling på vores spectrumanalyser, det tager få minutter og er selvfølgelig helt gratis.

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test