EpiYellow Ravlygter

EpiYellow Ravlygter producerer vi i flere modeller og de er opbygget helt som EpiPower blot har vi ændret på bølgelængden så Ravet bliver neon farvet gult, hvilket gør Ravjagten meget lettere. Fælles for alle EpiYellow Ravlygter er det yderst brede lys og jo højere effekt (Watt) jo kraftigere er lyset men med samme store bredde. En EpiYellow Ravlygte har et stort strømforbrug da vi bruger specielt udviklede LED for at opnå den store kegle bredde og den helt specielle bølgelængde på lygten. Selvom Ravlygterne udvikler varme vil du ikke opleve dette som et problem da det helt specielle lygtehus afleder varmen perfekt. En EpiYellow Ravlygte har ingen centerkegle og derfor vil du opleve at Ravlygten vil lyse med samme styrke i hele lyskeglens bredde. En centerkegle finder du på alle Pro Ravlygter. Du finder alle vores Epi Ravlygter her på siden.


Sådan ser Rav ud i mørket med EpiYellow Ravlygter

Herunder har vi lavet nogle illustrationer der viser hvordan Rav ser ud i mørket med en EpiPower Ravlygte og en EpiYellow Ravlygte og i begge tilfælde er der brugt Ravlygter på 150w. Du vil se at Ravet reflekteres helt anderledes på EpiYellow da vi har ændret bølgelængden på Ravlygterne og samtidig har vi beholdt samme yderst brede keglelys som er mange gange bredere end de kraftigste Pro Yellow Ravlygter. Det første billede viser en EpiPower Ravlygte og det næste en EpiYellow Ravlygte.

EpiPower Ravlygte
Her er der vist en EpiPower på 150w som er den bredeste og kraftigste Ravlygte der findes og vi ser en bredde på Ravlygten som er meget stor men længden på lyset er noget mindre end for en traditionel Ravlygte. Disse Ravlygter er velegnet hvis man vil undersøge store arealer eller man er flere personer om den samme Ravlygte.

EpiYellow Ravlygte
Her er der vist en EpiYellow på 150w som er den bredeste og kraftigste Ravlygte der findes i denne serie og vi ser en bredde på Ravlygten som er meget stor og Ravet reflekteres helt anderledes end for EpiPower. Disse Ravlygter er velegnet hvis man vil undersøge store arealer eller man er flere personer om den samme Ravlygte. Vi ser også Ravet reflekteres i en neon farve der er gul og det er en stor hjælp, hvis man har svært ved at se Ravet med en almindelig Ravlygte som vil reflektere Ravet i en mere dæmpet kulør som det ses herover.

Forskel på Ravlygter

EpiYellow Ravlygter | Sådan lyser EpiYellow Ravlygter

© 2024 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | CVR:13206279 | UV lygter bedst i test