Information om EpiYellow

Vores EpiYellow Ravlygter produceres i tre forskellige modeller hvor de alle har det specielle lys der gør Ravjagten meget meget lettere Vores EpiYellow Ravlygter er næsten mage til vores EpiPower Ravlygter bortset fra bølgelængden og måden Ravet reflekteres på så en 60w EpiYellow og en 60w EpiPower har samme mænge lys men vores øjne ikke kunne opfatte lyset på samme måde da bølgelængden er lavere for en EpiYellow og det ser vi som svagere lys men Ravet vil reflektere på helt den samme afstand for de to lygter med den forskel at Ravet vil være noget mere gult med en EpiYellow Ravlygte.

En EpiYellow Ravlygte har et stort strømforbrug da vi bruger specielt udviklede LED for at opnå den store kegle bredde på lygten.
Selvom EpiYellow udvikler varme vil du ikke opleve dette som et problem da det helt specielle lygtehus afleder varmen perfekt.

En EpiYellow Ravlygte har ingen centerkegle og derfor vil du opleve at Ravlygten vil lyse med samme styrke i hele lyskeglens bredde. En centerkegle finder du på alle Pro Ravlygter.

Professionelle Ravlygter

Find Rav | Ravlygter

© 2021 Ravfund.dk |