Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
9,00 DKR
Lagerantal:
74 stk.
Levering:
1-2 dage
Er du ikke helt sikker på om Ravjagt kan fange din interesse så start med en lille testlygte og en pose Rav som du kan smide på stranden eller feks. i din have og på den måde se hvordan Rav ser ud i mørket.

Tag evt. Ravlygten med på sommerferie og smid lidt af Ravet på stranden og lad børnene finde stykkerne, de vil helt sikkert syntes det er sjovt :-)

***** Max 1 Ravlygte pr. kunde. *****

Sættet indeholder en mindre Ravlygte med 21LED samt en pose med små Ravstykker som vi hos Ravfund har fundet på de Danske kyster.

PS: bestilles der mere end 1 Ravlygte sletter systemet automatisk din ordre og sker dette kan du blot bestille igen.

Som en ekstra service vil alle kunder der bestiller en af disse Ravlygter online samtidig kunne udnytte vores rabatkampagne, hvilket betyder vil modtage en 10% kupon, blot skriv til kenneth@ravfund.dk med dit ordrenummer som du modtager når ordren faktureres så får du en mail retur med din rabatkode. Rabatkoden er gyldig i 2 år.

Lille 21 LED’s Ravlygte inkl. pose med Rav fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Forsendelse er gratis ved køb for mere end 499 Kr.

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyrMindre Ravlygte med et rimeligt godt lys, hvor du sagtens kan se Rav indenfor 4-5m - en god måde at teste om 'jægeren' kan trigges :-)

Denne Ravlygte sælges til kun 9Kr. og du modtager samtidig en lille pose med Ravstykker (ca. 10-15 stk.)

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2022 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test