Dette er en Professionel dykker Ravlygte 60W HighPower som er det vi i daglig tale kalder en traditionel Ravlygte. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos Ravfund.dk. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller sammen med denne Ravlygte da lygtens lys er koncentreret og kraftigt. Du kan se vores andre Pro Ravlygter ved at klikke her.
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
999,00 DKR
Kun lygte uden oplader og batterier
Inkl. oplader og batterier på 5000Mah
1399,00 DKR
Lagerantal:
4 stk.
Levering:
1-2 dage
Professionel Rav lygte 60W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Rav lygten er forsynet med 4 x cree-bx a15 UV single LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 15w. Lygten er yderst koncentreret og velegner sig derfor rigtig godt til store vanddybder.

Lygten leveres uden genopladelige batterier og oplader som kan tilkøbes hvis du ønsker det.

Teknisk Information:

Lyskegle styrke: 8
Lyskegle længde: max. 50m
Lyskegle bredde: max. 15m
Vanddybde: max. 95cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 26650 Lithium
Mål og vægt: 210x55mm - 550g
Effekt: 60w
Udgangseffekt: 208000 Lux
50cm spredning: 14800 Lux
100cm spredning: 5100 Lux

Professionel dykker Ravlygte 60W HighPower fra Ravfund.dk

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 8/12 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb for mere end 499 Kr.

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Denne Professionel dykker Ravlygte 60W HighPower som alle vores professionelle Ravlygter vandtæt og ydermere er denne model en dykkerlygte som kan bruges indtil 30m. En dykker Ravlygte som denne model er det ultamative redskab, hvis du ønsker en Ravlygte til dykning men den kan selvfølgelig også bruges på almindelig vis i mørket og med sit kraftige lys er vi ikke gået på kompromis med kvaliteten.

Hos Ravfund sælges der udelukkende kvalitets Ravlygter og alle modellerne af Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne. Med denne Professionel dykker Ravlygte 60W HighPower får du en rigtig god Ravlygte og da denne lygte bruger genopladelige batterier skal du aldrig tænke på at købe almindelige batterier inden du skal på Ravjagt. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Professionel dykker Ravlygte 60W HighPower har du alle muligheder for at stoppe de store stykker rav i lommen før andre da lygten med sin enorme mængde lys kan oplyse et meget stort stykke af stranden.

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er velegnet til brug i vandet.

Ønsker du målt din gamle Ravlygte for at se dens lysintensitet og hvordan den får Ravet til at reflektere her på vores indendørs strand er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager få minutter og er helt gratis og på denne måde kan du lettere sammenligne din egen lygte med denne Professionel dykker Ravlygte 60W HighPower

Vidste du at Ravfund.dk yder 24 måneder ombytningsret på netop denne Ravlygte. Ønsker du indenfor 24 måneder fra købstidspunktet at opgradere din lygte til en større model eller måske en helt anden model er det muligt med denne Ravlygte. Du kan læse mere om vores ombytningsservice på vores webshop under punktet 'Ombyt din Ravlygte'

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største Facebookgruppe *Ravjagt for begyndere*
© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test