Pris inkl. moms
899,00 DKR
Lagerantal:
4 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Ravlygte 75W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Professionel Ravlygte med rigtig mange anvendelsesmetoder. Rav lygten er en videreudvikling af vores populære 50w i samme model og den er forsynet med 5 x cree-xml k15 UV LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et yderst kraftigt lys, længde og god farve på det oplyste Rav.

Lygten leveres inkl. 4 genopladelige batterier samt en oplader til opladning af batterierne.Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 1-2 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 10m
Vanddybde: max. 45cm
Bølgelængde: 397nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 2200mAh
Mål og vægt: 150x69mm - 615g
Effekt: 75w
Udgangseffekt: 92500 Lux
50cm spredning: 4800 Lux
100cm spredning: 2500 Lux

Kendte modelnumre:

ces48495

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Når du køber denne Professionel Ravlygte 75w inkl. batterier og oplader så har du en ravlygte i mange år da den teknisk kan dække alle behov du har som professionel ravjæger og du bliver i stand til at kunne se rav på lang afstand uanset om det befinder sig i vandet eller på land og du vil ikke opleve problemer da denne ravlygte med lethed kan lyse gennem vandet på dybder som beskrevet under teknisk information.

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Med denne Professionel Ravlygte 75w inkl. batterier og oplader Er du en af ravjægerne på stranden med noget af det bedste udstyr indenfor ravjagt der findes på markedet. Alle vores ravlygter bruger den seneste model LED som sikrer dig lang holdbarhed på batterierne da strømforbruget i de nye LED er reduceret i forhold til tidligere modeller.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med (hvis ikke andet er oplyst) så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel Ravlygte 75w inkl. batterier og oplader så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop når prisen overstiger 499 Kr.
.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk