Pris inkl. moms
1699,00 DKR
Uden batterier og oplader:
1499,00 DKR
Lagerantal:
1 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Rav lygte 120W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Rav lygten er forsynet med ikke mindre end 12 x cree-bee a10 UV single LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 10w.

Lygten leveres inkl. 2 genopladelige batterier på hver 5000mah samt en oplader til opladning af batterierne.Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 2 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 15m
Vanddybde: max. 40cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 26650 Lithium 5000mAh
Mål og vægt: 250x67mm - 825g
Effekt: 120w
Udgangseffekt: 120000 Lux
50cm spredning: 10500 Lux
100cm spredning: 4800 Lux

Kendte modelnumre:

ces48463

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Bliv klogere på Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og oplader

Denne Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og opladers lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Ønsker du målt din Ravlygte for at se dens lysintensitet er du velkommen hos os så kan vi hurtigt lave en måling for dig, det tager ca. 5 min. og er helt gratis.
Vi kan på denne måde hurtigt fortælle dig om det kan betale sig for dig med denne Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og oplader.

Vær opmærksom på at nogle især udenlandske hjemmesider sælger Ravlygter eller UV lygter som opererer ved en bølgelængde på 360nm og disse er ikke velegnet til Ravjagt da Ravet vil lyse på en anderledes måde end ved de korrekte Ravlygter fra os som alle opererer ved 395nm.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 35 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet, vi ser desværre mange nye forretninger skyde op på internettet med tvivlsomme billige Ravlygter som annonceres som ‘originale’ som desværre ofte viser sig at være billige efterligninger solgt med hurtigt profit for øje. Vores professionelle Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Flere Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er derfor udviklet hos os og de forhandles derfor kun hos os.
Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.

En Ravlygte på 10W eller mindre er velegnet til brug i total mørke
En Ravlygte på 15W - 25W er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 10cm
En Ravlygte på 30w eller mere er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 20cm
En Ravlygte på 60w eller mere er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 40cm
En Ravlygte på 120w eller mere er velegnet til brug i skumring og vand indtil ca. 60cm

Du kan se under teknisk information hvilken bredde og længde denne Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og oplader er målt til hos Ravfund.dk

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop når prisen overstiger 499 Kr.


Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk