Pris inkl. moms
1499,00 DKR
Lagerantal:
39 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Ravlygte 120W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund.dk er stolte af at kunne præsentere Danmarks stærkeste Ravlygte. Rav lygten er forsynet med ikke mindre end 12 x cree-bee a10 UV single LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 10w.

Lygten leveres inkl. 4 genopladelige batterier samt en oplader til opladning af batterierne.

Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 2 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 15m
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 2600mAh
Mål og vægt: 145x65mm - 560g
Effekt: 120w
Udgangseffekt: 110000 Lux
50cm spredning: 9800 Lux
100cm spredning: 4500 Lux

Kendte modelnumre:

ces48443

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 1/6 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis hos Ravfund.dk

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og oplader har du med sikkerhed noget af det bedste udstyr da lygten bruger den seneste teknologi LED som sikrer dig lang holdbarhed på batterierne da strømforbruget i de nye LED er reduceret i forhold til tidligere modeller.

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og oplader så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Netop for denne Professionel Ravlygte 120W inkl. batterier og oplader meget populære lygte med det velkendte design så er du helt sikker på du modtager kvalitet da vi ikke går på kompromis når det gælder styrke og intensitet på vores Ravlygter

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk