Pris inkl. moms
999,00 DKR
Lagerantal:
30 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Ravlygte 96W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ravfund.dk er stolte af at kunne præsentere Danmarks stærkeste Ravlygte. Rav lygten er forsynet med ikke mindre end 12 x cree-bt4 b8 UV single Highpower LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et fantastisk kraftigt UV lys. Hver LED er på 8w.

Lygten leveres inkl. 4 genopladelige batterier samt en oplader til opladning af batterierne.

Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 2 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 35m
Lyskegle bredde: max. 12m
Vanddybde: max. 30cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 4 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 18650 Lithium 2200mAh
Mål og vægt: 145x65mm - 560g
Effekt: 96w
Udgangseffekt: 79000 Lux
50cm spredning: 9600 Lux
100cm spredning: 4200 Lux

Kendte modelnumre:

ces48443

Varen er på lager og kan sendes onsdag d. 27/1 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Når du køber denne Professionel Ravlygte 96W inkl. batterier og oplader meget populære lygte med det velkendte design så er du helt sikker på du modtager kvalitet da vi ikke går på kompromis når det gælder styrke og intensitet på vores Ravlygter

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Med denne Professionel Ravlygte 96W inkl. batterier og oplader har du med sikkerhed noget af det bedste udstyr da lygten bruger den seneste teknologi LED som sikrer dig lang holdbarhed på batterierne da strømforbruget i de nye LED er reduceret i forhold til tidligere modeller.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med (hvis ikke andet er oplyst) så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel Ravlygte 96W inkl. batterier og oplader så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop når prisen overstiger 499 Kr.
.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2021 Ravfund.dk