Pris inkl. moms
1099,00 DKR
Lagerantal:
4 stk.
Levering:
1-2 dage


Professionel Rav lygte 42W

Denne Ravlygte er et af vores egne produkter som produceres på vores adresse i Nørresundby, hvilket sikrer dig de korrekte komponenter da vi ikke går på kompromis med kvaliteten hos Ravfund.dk

Ny model af den populære 30w Ravlygte med rigtig mange anvendelsesmetoder. Rav lygten er forsynet med 6 x cree-xml ml4 UV single LED som hver yder 7W med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et yderst kraftigt UV lys.

Lygten leveres inkl. 2 genopladelige batterier på hver 5000mah samt en oplader til opladning af batterierne.Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 2-3 timer pr. opladning på de medfølgende batterier.
Lyskegle længde: max. 40m
Lyskegle bredde: max. 8m
Bølgelængde: 395nm
Drift: 2 stk. Lithium Ion batterier
Batteritype: 26650 Lithium 5000mAh
Mål og vægt: 250x67mm - 825g
Effekt: 42w
Udgangseffekt: 86000 Lux
50cm spredning: 5300 Lux
100cm spredning: 3700 Lux

Kendte modelnumre:

ces48430

Varen er på lager og kan sendes mandag d. 3/8 kl. 14:00.


Vi sender alle vores produkter direkte til pakkeshop med Dao og du vil modtage besked fra Dao på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning.

Forsendelse er gratis ved køb af Pro Ravlygter samt EpiPower Ravlygter

Der beregnes gebyrer på kort efter nedenstående tabel:
MobilePay - ingen gebyr
Dankort - VISA/Dankort - ingen gebyr
Visa Electron - ingen gebyr
Euro/Mastercard - ingen gebyr

Alle vores Ravlygters lysstyrke er opgivet i Lux og der foretages løbende kontrol på vores værksted for at sikre lysstyrken er korrekt angivet. For denne Professionel Ravlygte 42W inkl. batterier og oplader har du med 100% sikkerhed udstyret i orden og da lygten bruger den seneste teknologi angående controller og LED er du på forkant med udviklingen.

Forskellen på Lux og Lumen er følgende: Lumen angiver den totale mængde af lysoutput mens Lux angiver lysintensiteten og da det for UV lygter er intensiteten vi er interesseret i er det derfor Lux er oplyst på vores produkter.
1 lux er det samme som 1 lumen pr. m2 og når vi tester måler vi således lysintensiteten fra en afstand på 1 meter.

Til alle vores professionelle håndholdte Ravlygter følger der batterier og oplader med så du straks er klar til at komme på Ravjagt og ønsker du at købe et ekstra sæt batterier til din nye Professionel Ravlygte 42W inkl. batterier og oplader så har vi et bredt udvalg i den bedste kvalitet.

Når du køber Professionelle Ravlygter hos Ravfund.dk så sender vi din ordre med gratis forsendelse til pakkeshop.

Netop for denne Professionel Ravlygte 42W inkl. batterier og oplader så har du en ravlygte i mange år da den teknisk kan dække alle behov du har som professionel ravjæger.

Se alle vores Ravlygter
Få gode råd i vores Facebookgruppe
© 2020 Ravfund.dk