Du ser her en Ravlygte pakke 2 x 100 LED 18w - de originale som er en begynder Ravlygte, denne type Ravlygte egner sig godt til børn men også til den der gerne vil prøve kræfter med Ravjagten. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos vores samarbejdspartner. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller også selvom Ravlygten ikke er så kraftig som de professionelle Ravlygter især hvis lygten skal benyttes af et barn. Du kan se vores andre Begynder Ravlygter ved at klikke her.
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
399,00 DKR
Kun lygte uden batterier
Lagerantal:
223 stk.
Levering:
1-2 dage
Ravlygte pakke med 2 stk. 100 LED - 18w med ekstra kraftig lys

Ravlygte med rigtig mange anvendelsesmetoder. Rav lygten er forsynet med 100 LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et sikkert resultat hver gang når du skal finde rav ved stranden.

Lygten er kraftig og kan lyse en mindre areal op uden besvær takket sære sine 18W


Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 8 timer på 6 gode batterier.

Lyskegle styrke: 1
Lyskegle længde: max. 8m
Lyskegle bredde: max. 3m
Bølgelængde: 395nm
Drift: 6 stk. AA batterier (medfølger ikke)
Batteritype: Alm. batterier.
Mål og vægt: 190x76mm - 260g
Effekt: 18w

Ravlygte pakke 2 x 100 LED 18w - de originale fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Denne Ravlygte pakke 2 x 100 LED 18w - de originale

Hos Ravfund finder du ikke de helt små begynder Ravlygter da vi mener de er alt for svage til at finde Rav med og man mister hurtigt interessen hvis man aldrig finder Rav. Alle modellerne af begynder Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne selvom det er begynder Ravlygter. Med denne Ravlygte pakke 2 x 100 LED 18w - de originale får du to gode ravlygter som du og feks. dine børn kan have fornøjelse af i mange timer på stranden eller måske hjemme i haven som en del af en skattejagt som mange børn finder sjovt. Vores Ravlygte pakker kan leveres i mange forskellige kombinationer. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Ravlygte pakke 2 x 100 LED 18w - de originale Kan du og dine børn hygge sig i mange timer på stranden eller i haven og da begge lygter er helt ens har alle lige stor chance for at finde det rav som måske gemmer sig forude.Har du aldrig prøvet Ravjagt før men gerne vil de hvordan Ravet reflekterer i virkeligheden er du velkommen på vores indendørs strand, hvor du kan få en demonstration af vores Ravlygter og du kan også se denne Ravlygte pakke 2 x 100 LED 18w - de originale i funktion.Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2023 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test