Du ser her en Den originale Ravlygte med 51 UV LED 8w som er en begynder Ravlygte, denne type Ravlygte egner sig godt til børn men også til den der gerne vil prøve kræfter med Ravjagten. Du kan finde teknisk data samt en video af produktet under billedet. Denne model UV Rav lygte er udviklet hos vores samarbejdspartner. Vi anbefaler altid brug af Ravbriller også selvom Ravlygten ikke er så kraftig som de professionelle Ravlygter især hvis lygten skal benyttes af et barn. Du kan se vores andre Begynder Ravlygter ved at klikke her.
Professionelle Ravlygter til Ravjagten
Pris inkl. moms
95,00 DKR
Kun lygte uden batterier
Lagerantal:
222 stk.
Levering:
1-2 dage
Rav lygte 8W med ekstra kraftig lys

Rav lygte med rigtig mange anvendelsesmetoder. Rav lygten er forsynet med ikke mindre end 51 UV LED med en bølgelængde på 395nM hvilket giver et sikkert resultat hver gang når du skal finde rav ved stranden.Teknisk Information:

Batterilevetiden er ca. 10 timer på 3 gode batterier.

Lyskegle styrke: 1
Lyskegle længde: max. 6m
Lyskegle bredde: max. 1,5m
Vanddybde: max. 2cm
Bølgelængde: 395nm
Drift: 3 stk. AA batterier (medfølger ikke)
Mål og vægt: 144x55mm - 170g
Effekt: 8

Den originale Ravlygte med 51 UV LED 8w fra Ravfund.dk

Varen er på lager.


Vi sender alle produkter til pakkeshop eller din adresse med Dao eller Postnord og du vil modtage besked på mail og SMS når din pakke er klar til afhentning eller levering. Du vil inden betaling have mulighed for at bestemme forsendelsesmetoden.

Vi trækker selvfølgelig først beløbet ved forsendelse fra lageret.


Denne Den originale Ravlygte med 51 UV LED 8w er som alle vores begynder Ravlygter stænktæt, hvilket betyder du kan bruge dem i regnvejr, hvilket giver dig mulighed for at lede efter Rav selv når vejret viser sig fra den dårlige side.

Hos Ravfund finder du ikke de helt små begynder Ravlygter da vi mener de er alt for svage til at finde Rav med og man mister hurtigt interessen hvis man aldrig finder Rav. Alle modellerne af begynder Ravlygterne er nøje udvalgt efter undersøgelse og test ved havet så vi er sikre på du også kan finde Rav med lygterne selvom det er begynder Ravlygter. Med denne Den originale Ravlygte med 51 UV LED 8w får du en fin begynder Ravlygte hvor du sagtens kan finde Rav og med denne Ravlygte er du hurtigt i gang for små penge. Det eneste du skal bruge er almindelige AA batterier til Ravlygten. Skulle du være i tvivl om hvilken model der passer bedst til dig så er du altid velkommen på vores adresse i åbningstiden hvor du kan teste alle vores Ravlygter på vores indendørs strand. Ravfund.dk er Danmarks eneste Ravlygte producent så hos os får du ikke et billigt produkt fra Kina, hvor kvaliteten og de tekniske data er tvivlsomme.

Med en Den originale Ravlygte med 51 UV LED 8w er du sikker på lang holdbarhed på batterierne da vores lygter altid indeholder den seneste teknologi, hvilket sikrer dig en god drifttid når du skal finde rav.

Under de tekniske data finder du begrebet 'Lyskegle styrke' og dette fortæller hvor meget af lygtens lys vi har koncentreret og jo højere tallet er jo mere koncentreret er lyset. Hvis du ønsker at lyse gennem mere end 35cm vand skal lyskegle styrken være 5 eller større. En høj lyskegle styrke betyder også at lygten lyser langt. Denne Ravlygte er ikke velegnet til brug i vand da dens lys er for svagt.

Har du aldrig prøvet Ravjagt før men gerne vil de hvordan Ravet reflekterer i virkeligheden er du velkommen på vores indendørs strand, hvor du kan få en demonstration af vores Ravlygter og du kan også se denne Den originale Ravlygte med 51 UV LED 8w i funktion.

Vidste du at Ravfund.dk har egen produktion hvor du producerer alle vores Ravlygter i det professionelle segment. Vil du gerne se en professionel Ravlygte i funktion og måske sammenligne den med denne begynder Ravlygte er du velkommen til at besøge os på vores indendørs strand i Nordjylland.

Når du handler hos Ravfund.dk handler du hos en 37 år gammel virksomhed, hvor service og ekspertise er i højsædet. Vores unikke Ravlygter udvikles i Nørresundby og samles samme sted. Alle Ravlygter i det professionelle segment hos Ravfund.dk er udviklet og produceret hos os og de forhandles derfor kun hos os. Handler du hos Ravfund.dk er du altid sikker på kvalitet samt du vil modtage et produkt som er solgt og produceret af Ravjægere.


Få gode råd i Danmarks største facebookgruppe om rav *Ravjagt for begyndere*
© 2022 Ravfund.dk | Østre Fælledvej 16 | 9400 Nørresundby | 71711171 | UV lygter bedst i test