Crystal Clear 60w Ravlygte - Ravjagt i mørke og dagslys.


Vi får denne Crystal Clear Ravlygte til at virke i dagslys ved at koncentrere lyskeglen mod det emne der belyses og på samme tid ændre den bølgelængde som Ravlygten lyser med, hvilket resulterer i at Ravet vil reflektere lyset i en grøn til gul nuance som for vores øje er meget let at se.

Når du bruger en Crystal Clear i dagslys kræver det lidt øvelse da Ravjagten her foregår på en lidt anden måde end i mørket hvor du ofte gennemsøger et større stykke strand, hvilket du ikke gør om dagen med en Crystal Clear men i mørket virker den på samme måde som andre Ravlygter bortset fra Ravet vil være meget mere gult end du vil opleve med en alm. Ravlygte. Om dagen bruger du en Crystal Clear når der er overskyet og himmelen ikke er for lys så før eller efter regnvejr samt i de tidlige morgentimer i tidsrummet inden der bliver helt lyst er helt perfekt. En Crystal Clear er også velegnet i regnvejr blot solen ikke er fremme.

Denne model Crystal Clear er meget koncentreret og vil derfor få Ravet til at reflektere kraftigt. Herunder vil du finde forskellige videoklip hvor vi bruger denne model i dagslys og i mørke.Crystal Clear Ravlygter kan bruges om dagen og om natten

Ravlygte om dagen | Ravjagt med UV lys

© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test