Crystal Clear 50w Ravlygte - Ravjagt i mørke og dagslys.


Vi får denne Crystal Clear Ravlygte til at virke i dagslys ved at koncentrere lyskeglen mod det emne der belyses og på samme tid ændre den bølgelængde som Ravlygten lyser med, hvilket resulterer i at Ravet vil reflektere lyset i en grøn til gul nuance som for vores øje er meget let at se.

I mørket virker denne Crystal Clear som en Pro Yellow Ravlygte på samme effekt dog vil Ravet med en Crystal Clear reflektere i en mere gul farve som gør det meget lettere at få øje på. Herunder vil du finde forskellige videoklip hvor vi bruger denne model i dagslys og i mørke.

Når du bruger en Crystal Clear i dagslys kræver det lidt øvelse da Ravjagten her foregår på en lidt anden måde end i mørket hvor du ofte gennemsøger et større stykke strand, hvilket du ikke gør om dagen med en Crystal Clear men i mørket virker den på samme måde som andre Ravlygter bortset fra Ravet vil være meget mere gult end du vil opleve med en alm. Ravlygte. Om dagen bruger du en Crystal Clear når der er overskyet og himmelen ikke er for lys så før eller efter regnvejr samt i de tidlige morgentimer i tidsrummet inden der bliver helt lyst er helt perfekt. En Crystal Clear er også velegnet i regnvejr blot solen ikke er fremme.Ravlygter udviklet til dagslys

Ravjagt om dagen | Ravjagt med UV lys

© 2021 Ravfund.dk | UV lygter bedst i test